לימוד אנגלית

MAYA20

New member
ספרים

אפילו ספרי ילדים תתחיל עם ספרים קלים מאוד ותתקדם הלאה בכל שלב תלמד כמה מילים חדשות וכך תתקדם בלי לעבוד יותר מדי קשה (אם אתה צריך עזרה עם מילים מסוימות אתה יכול לשלוח לי רשימה) ואגב שירים :ביטלס!!

spinoza

New member
נסה באתר של זולו

כנס ללימוד אנגלית, ותקרא ספרים באנגלית , תיגלוש לאתרים באנגלית, תשתמש בביבילון ,תיצפה ב- CNN, תבדוק מה עשה היין. ואם אתה רוצה עוד טיפים תגיד, יש לי תוכנה קטנה שעוזרת להרחיב אוצר מילים. שפינ´ >> שניגמל מהפורום, אתם לא כועסים, נכון ? <<

spinoza

New member
הרעיון הוא כזה

כל פעם שאתה משתמש בביבילון , תשים בקובץ בצד את המילה החדשה ואת הפירוש שלה. אח"כ תכתוב תוכנית קצרה שלוקחת את הקובץ הזה - ועושה ממנו שאלון אמריקאי כלומר כלומר מציגה מילה באנגלית ו- 4 תשובות בעברית ואתה צריך לענות. כל תוכל להרחיב את אוצר המילים שניתקלת בו לאחרונה. שלחתי את הרעיון הזה לבביליון עצמם והם לא התיחסו, יותר מאוחר ראיתי שחברה מתחרה שלהם מממשת אותו built-in בתוך התרגומון שלהם. ואם אתה רוצה את התוכנית הקצרה אז תגיד לי. שפינ
>> הרעיון נקרא למידה אגבית, כי אם אתה סתם מתשמש בבילון אתה לא זוכר תמילים שאתה מתרגם, אבל אם אתה משתמש בפטנט הזה אתה כן <<

MAYA20

New member
אגב לימודים

יש לי ספרים לבגרות למעונינים יש אנגלית ,לשון ,מתמטיקה ,ביולוגיה וספרים של פסיכומטרי 2000 אם אתם מעונינים שלחו מסר לפני המפגש הבא אה ואם מישהו ממש משתוקק לספרי בגרות של תנ"ך ,תושב"ע ומחשבת דתי יש לי גם את זה

למעלה