לימוד אנגלית

לימוד אנגלית

אולי מיהו מכם יודע איפה אפשר ללמוד אנגלית בתוך זמן קצר, כי אני מסתובב כבר בבתי ספר ללימוד אנגלית הרבה זמן ואין תוצאות רציניות, נראה לי שהם בכוונה מושכים את הזמן כדי לחלק את הלימודים להרבה יחידות ולהרויח הרבה כסף.

sharkyM

New member
למיטב ידיעתי

ברליץ הם השווים , אבל מניסיון של חבר אתה צריך רמה מינימאלית ע"מ להפיק תועלת.

חיקה

New member
אחכה לו בכל יום

שיתקשר מה קורה אחי כופר למה אתה לא מתקשר

סרטים, ספרים וחברים

בסרטים נסה יותר להקשיב ופחות לקרוא את שורת התרגום וקרא ספרים, בכל רגע פנוי, למשל בשרותים שאסור להרהר בדברי תורה... talk to me in english only, OK?

anat80

New member
נסה את הקונסוליה הבריטית

בירושלים - רח´ שמשון 3 טלפון 6736733 פקס 6736737 בת"א - ברחוב הירקון אתר אינטרנט - www.britishcouncil.org.il בהצלחה! :)

plato

New member
שיטה בדוקה

ראיתי איך זה עובד במו עיני... לוקחים מסקינג טייפ ומכסים בפס את החלק בו מופיע התרגום בטלוויזיה. עושים מנהג קבוע של ראיית סרטים, והרצון הטבעי להבין מה קורה יעשה את שלו. (אפשר להתחיל מסרטי פעולה עם פחות מלל ולעבור לאט לאט לקומדיות ואחרי זה לדרמות - יש מדרגות) חוץ מזה משחקי מחשב שיש בהם הרבה מלל (מה שנקרא "quest" בלע"ז). אחיין של גיסי התקבל לדובדי אנגלית בבי"ס רק בזכות משחקים כאלה. (אין לו שום מקור אחר לדעת אנגלית)

adam222

New member
אאהההמממממ......

ניגשים לתחתית המסך של תפוז שם הוא מופיע מסמנים את האובייקט עם העכבר לוחצים Ctrl+c ניגשים לפורום יוצאים בשאלה של תפוז -> להודעה של שפינוזה לוחצים Ctrl+v וצוחקים כל הדרך אל הבנק! >ביחד בבנק - לבד בטנק, קול הרוב הדומם!<

avidadon

New member
אין כמו babylon

תוכנה מעולה שמתרגמת כל מילה במסמך מאנגלית לעברית (ולשפות נוספות) בנוסף היא מאפשרת להשמיע את המילה המתורגמת.. ניתן לרכוש אותה היום באינטרנט וחנויות המחשבים (פעם היא היתה תוכנת חינם)

חרדית

New member
ביבולון עוזרת לתרגום אבל ללמוד ממש

די קשה ממנה! אגב אבידנון אתה יכול להרשם שם כאילו לנסיון למשך חודשיים בערך. ללמוד אנגלית זה קל מסרטים וספרים ברגע שיש לך בסיס. בבתי הספר אצל הבנים לא מלמדים אנגלית בכלל רק במקומות מעטים. לכן אני מבינה שאין לך בסיס. הכי מומלץ זה פשוט לטוס לאנגליה או אמריקה לתקופת זמן זה הלימוד הכי טוב אבל אני רואה שאתה מחפש מתנדבים למימון כרטיס ככה שזה לא הכי הגיוני. מומלץ לך להתחיל ללמוד את הבסיס אצל מורה ואחר כך לשלב סרטים וספרים. אם תשיג חבר/ה שמדברים אנגלית ועברית זה גם יהיה טוב! מנסיון חרדית.

avidadon

New member
היא עוזרת גם ללימוד ממש כש-

מורידים מהאינטרנט סיפורי ילדים קצרים, והיתרון שלה על סרטים שאתה רואה את הכתוב וגם אפשר לחזור על הפעולות בקלות רבה.. ודרך אגב שמי אבידדון ולא אבידנון.. חפיף..

../images/Emo50.gif אני התחלתי בישיבה ../images/Emo63.gif

בלי עזרת השם, רק בעזרת חוברות ללימוד אנגלית עצמי, מהיסוד. אתה מתחיל עם כתיבת אותיות גדולות/קטנות וממשיך למילים בסיסיות שאתה מתרגל - הכל לבד. בחוברת השניה יש כבר ענייני תחביר וכדו´, בשפה ברורה ופשוטה לכל בר בי רב, ואשרי הקונה חוברת זו ושכרו כפול מן השמים. על החתום |קשקוש רחב מידות| הרה"גהקוהמ"ק גאון בדורו רב בריח |סתא-א-א-ם| וזה בא גם עם קלטות, אבל בישיבה כמעט תפסו אותם אז למדתי בלעדיהם, רק החוברת. נ.ב. תוצאות הניסוי לאחר פחות משנה-בגרות אנגלית 3 יח´ ששופרה לחמישה עם בוא המחשב ו"וינדווס", אנגלי... נ.ב., אם אתה מעוניין שאדלה את עותקי המקוריים, בקשני נא אך הפעם. אבדוק בארכיבים ,-) וכמו שאמרו לך, תלוי מה הרמה העכשוית שלך, יודע אלפביתא? יודע כמה מילים? יודע תחביר בסיסי?
רבה !

עצה

ברליץ זה מקום יקר ושם עובדים בעיקר על דיבור ושמיעה ללמוד אנגלית אתה חייב ליצור ל סביבה של אנגלית המון סרטים הרבה קריאת ספרים חבר או חברה שיפטפטו איתך עם המון סבלנות באנגלית אינטרנט באנגלית ולגבי הדקדוק והשאר - או שתלמד במקום מסודר כמו מכינה קדם אקדמית או שתעבוד על זה מספרים בשלב הבא תתאמן בכתיבה על-ידי התכתבויות באינטרנט ובכלל הכי חשוב לא להתבייש ולהתאזר בסבלנות שפה זה אחד הדברים שקשה ללמוד אותם בכשרונות שלנו של לימוד עצמי ושכל טוב שפה זה דבר נרכש על ידי שימוש בו ולא למידה בלבד

ועוד משהו קטן

אם יש שירים באנגלית שאתה אוהב לשמוע תוריד את המילים מהאינטרנט ותתרגם אותם כך שתבין את השיר טוב זה עוזר מאוד

ובכן

אני הרבה מעל רמה בסיסית, יודע אפילו לקרא טקסטים שלימים באנגלית וגם למדתי בברליץ, אבל חסר לי הרבה הרבה מילים וכמה שאני קורא ורואה סרטים אני מגלה יותר ויותר שאוצר המילים שלי דל מאוד. ובקשר לשירים, מי שיוגע על אתרים שאפשר להוריד מהם שירים באנגלית (בסאונד בעיקר) נא לציין את האתרים הללו ואני מאוד אודה לו.

למעלה