לימוד אימון אישי

rotemoosh

New member
לימוד אימון אישי

שלום, אני חיילת משוחררת שמתלבטת מה ללמוד בהמשך.. רציתי לדעת קצת יותר על האימון האישי (בתור מקצוע ..), היכן ניתן ללמוד אותו? צריך בשביל ללמוד את זה פסיכומטרי? עם איזה תעודה מסיימים לאילו תחומים אפשר לשלב אותו וכו'.. תודה מראש, רותם.

isaacm

New member
שלום לך, רותם

מאחל לך הרבה הצלחה בדרכך. ראי קישור בראש העמוד - "בחירת בית ספר לאימון - מתוך פורום מאמנים אישיים" בגדול, כדי שתוכלי לאמן מישהו (ואני מכיר בנות גילך , [אולי קצת יותר] ,שמאמנות עם תוצאות מדהימות) מה את חושבת שאת יכולה לתרום לאדם אותו תאמני? אולי שאלה יותר מעניינת - מה את רוצה להיות מסוגלת לתרום לאלה שאותם תאמני? שוב, תצליחי בכל שתבחרי. איציק

rotemoosh

New member
תשובה

אני עוד לא מכירה את התחום ובגלל זה התעניינתי אילו נושאים יש לאימון אישי אבל אני בהחלט חושבת שאני יכולה לתרום לאנשים בכל מיני תחומים אולי עזרה בפיתוח בטחון עצמי, בנושאי קשרים וזוגיות. אני מאמינה שברגע שאני אחקור יותר לעומק לגבי הנושאים שניתן לטפל בהם ואשמע יותר על התחום אני אדע לאן פניי מועדות.. מה אני רוצה לתרום לאלה שאני אאמן? להאמין בעצמם וביכולות שלהם, לגרום להם להבין שעל מכשולים ניתן להתגבר ועוד דברים בהתאם לבעיות של כל אחד..

isaacm

New member
אגלה לך סוד

כל אחד מהדברים שציינת, "להאמין בעצמם וביכולות שלהם, לגרום להם להבין שעל מכשולים ניתן להתגבר עוד דברים בהתאם לבעיות של כל אחד..", הוא חלק ממכלול התועלות המועברות למתאמן על ידי המאמן. מבחינת התחומים, כל תחום בו אדת מאותגר, יכול להיות תחום בו למאמן יהיה מה לתרום. אף שכיום אין הרבה התמחויות פורמאליות, הרבה מאמנים מפתחים לעצמם "נישה" בה הם מתמחים ( בין אם זה בשל יכולות שיש להם מראש או בגלל שהם בוחרים תחום שהם מרגישים יותר קרובים אליו), והנישות הללו יכולות לקבל כמעט כל תואר או כינוי. דוגמאות: ירידה במשקל, ליקויי קשב וריכוז, פריצת דרך, עצמאות כלכלית, זוגיות, קשרים חברתיים, להמשיך? תגידי, רותם. מעניין אותי, האם את יודעת מה צריך כדי שתוכלי לתרום למאומנים שלך את הדברים אותם את רוצה לתרום? אולי יותר יעזור לך לפגוש מאמנים (יש כאלה שמקיימים פגישת מבוא ללא התחייבות ולפעמים בתשלום סמלי) ולהבין קצת יותר את התהליך שקורה באימון - ואז לראות אם זה מה שאת יכולה ותאהבי לעשות. בהצלחה לך, רותם. איציק

למעלה