לימוד אימון אישי

heny22

New member
לימוד אימון אישי

שלום אני מעוניינת להתחיל ללמוד את זה ויש לי כמה שאלות אשמח אם תוכלו לענות לי קודם כל אני בת 22ויש כמה שאמרו שזה עלול להוות בעיה 2) יש מלא בתי ספר איך אני יודעת בדיוק איזה הכי טוב 3)מישהי מכירה את בית ספר סאן קואצינג פנו אליי מהבית ספר הזה/tapuzforum/images/Emo13.gif

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
לימודי אימון

בוקר טוב יקירה,
אין בעיה ללמוד אימון בכל גיל, אילו כלים נפלאים שיועילו לך בחיים. השאלה היא יותר מאיזה גיל לעסוק באימון - בדרך כלל נסיון חיים מאוד תורם לעיסוק באימון.
יש הרבה בתי ספר לאימון, לא בהכרח בית הספר עם השיווק האגרסיבי ביותר הוא הטוב ביותר. ניסיון תורם גם כאן - יש בתי ספר ותיקים שמלמדים כבר הרבה שנים אימון ויש לזה ערך.
את יכולה לקרוא גם בשאלות הנפוצות - יש שם קישור למאמרים מועילים בנושא.
בקיצור אומר שלכל בית ספר יש ערבי מבוא שחושפים את המורים והשיטה שלו, וכדאי מאוד ללכת לכמה שונים כדי להתרשם, ולדבר עם מורים ובוגרים כדי לראות למה את הכי מתחברת.

lenaeidelman

New member
בחירת בית ספר

קודם כל ברכות על ההחלטה והמון בהצלחה
שנית הדרך שבה בוחרים בית ספר, זה דרך האינרנט מחפשים את רשימת בתי הספר הגדולים ואחר כך יוצרים איתם קשר ומגיעים לערבי מבוא שבדרך כלל מתקיימים כמעט בכל בית ספר לאימון. מתרשמים מהמקום, מהאנשים, מהשיטה ורואים מה הכי יעבוד עבורך ושם נשארים.

לכי עם הלב

שלום לך,

גילוי נאות - אני מייצג את בית ספר לאימון אישי - מכללת יוזמות.

דבר ראשון, אני תמיד שמח לראות אנשים המתעניינים באימון.

כמו שענו לך, בכל גיל אפשר ללמוד את מקצוע האימון, אבל ניסיון החיים באמת תורם.
אימון הינו התעסקות בנפש האדם ולכן דרוש הניסיון המסוים.

לגבי בחירת בית הספר, אני מציע לבקר באתרים שלהם, לראות מי הכי מדבר אלייך, להסתכל בפייסבוק שלהם (במידה ויש), להרים טלפון ולקבל פרטים או לנסות אפילו לקבוע פגישה. לבוא לראות את מרכז ההדרכה, להכיר את הנפשות הפועלות ואת המנחים.
לדבר עם בוגרים וסטודנטים, לנסות להרגיש מהם.
וזאת המילה המרכזית - להרגיש!
בית הספר וקורס הכשרת המאמנים שתעשי יהיה ההתחלה למסלול שלא נגמר, לכן חשוב שתרגישי הכי בבית, שתרגישי שזה מקום ממנו תוכלי לצמוח.

עם כל המילים האלו, אני אגיד מראש, אצלנו במכללת יוזמות לא מקבלים מתחת לגיל 28.

בכל מקרה בהצלחה!

האם את שואלת על הגיל?

שלום לך,

ציינת שאמרו לך שהגיל אמור להיות בעיה. ולא הבנתי אם זה משהו שאת שואלת גם אותנו לגביו.

אם כן, אז אני אענה לך על זה

למעלה