לימודי תקשורת...

לימודי תקשורת...

התלבטות קשה מאוד. מבחינת נתונים, אני יכול להתקבל כמעט לכל אונ' שאחפוץ (אך ההעדפה היא לאת"א). התלבטות ראשונה: אונ' או מכללה? מצד אחד - תואר בוגר אוניברסיטה הרבה יותר נחשב.... מצד שני - תואר בתקשורת במכללה למנהל בראשל"צ הוא הרבה יותר מעשי. פחות עיוני מחקרי - יותר פרקטי. ??????????????????????? התלבטות שנייה: בהנחה שאונ'.. מצד אחד - את"א יותר קרובה, נראית יותר איכותית. מצד שני - איזו אונ' הכי נחשבת מבחינת התואר בתקשורת? היכן הלימודים הטובים ביותר? התלבטות שלישית: השילוב במסגרת דו-חוגי...... מצד אחד: אני רואה את עצמי בעתיד בתחום הטלוויזיה, אולי קולנוע, אולי הפקה - תקשורת + קולנוע וטלוויזיה.... מצד שני: נראה לי הרבה יותר מעניין לשלב גם לימודי מדעי המדינה.....לאן זה יכול להוביל אותי? האם זה יסגור בפני דלתות? התבלטות רביעית: השפעת לימודי התואר הראשון על תואר שני האם יהיה ניתן להמשיך לתואר שני בתקשורת? מה התנאים? אם לאחר שנה א' אעבור ללמוד במסגרת חד חוגית, האם עדיין ניתן לתואר שני בתקשורת? והאם ניתן לעשות תואר שני במנהל עסקים כהמשך לתואר הראשון המפורט בהתלבטות השלישית? תודה על העזרה

תקשורת

התלבטות ראשונה: אונ' או מכללה? מצד אחד - תואר בוגר אוניברסיטה הרבה יותר נחשב.... מצד שני - תואר בתקשורת במכללה למנהל בראשל"צ הוא הרבה יותר מעשי. פחות עיוני מחקרי - יותר פרקטי. התלבטות שנייה: בהנחה שאונ'.. מצד אחד - את"א יותר קרובה, נראית יותר איכותית. מצד שני - איזו אונ' הכי נחשבת מבחינת התואר בתקשורת? היכן הלימודים הטובים ביותר? אנו נמנעים מהבעת דעה על מוסדות. התלבטות שלישית: השילוב במסגרת דו-חוגי...... מצד אחד: אני רואה את עצמי בעתיד בתחום הטלוויזיה, אולי קולנוע, אולי הפקה - תקשורת + קולנוע וטלוויזיה.... מצד שני: נראה לי הרבה יותר מעניין לשלב גם לימודי מדעי המדינה.....לאן זה יכול להוביל אותי? האם זה יסגור בפני דלתות? השילוב אינו מפריע. להיפך שילוב חוגים נותן רקע מקצועי לתחום בו אולי תרצה/י לעסוק. כך למשל מדע המדינה הוא רקע טוב לכתב פוליטי, כלכלה-לכתב כלכלי וכו'. התבלטות רביעית: השפעת לימודי התואר הראשון על תואר שני האם יהיה ניתן להמשיך לתואר שני בתקשורת? מה התנאים? אם לאחר שנה א' אעבור ללמוד במסגרת חד חוגית, האם עדיין ניתן לתואר שני בתקשורת? והאם ניתן לעשות תואר שני במנהל עסקים כהמשך לתואר הראשון המפורט בהתלבטות השלישית? ניתן להמשיך לתואר שני בתקשורת בין אם סיימת מסלול חד או דו חוגי. ניתן גם להמשיך לתואר שני במינהל עסקים לאחר השלמות מהתואר הראשון בניהול. הקבלה לתואר שני בתקשורת מתבססת על ממוצע ציונים בתואר הראשון.

למעלה