לימודי תקשורת

לימודי תקשורת

שלום. שמי שירה. אני מתעניינת בלימודי תואר ראשון בתקשורת. אני מנסה לבחור מקום בו ארצה ללמוד ולא יודעת לפי מה עלי להחליט. יש המון מקומות אפשריים ואני לאו דווקא מוגבלת לאזור גיאוגרפי מסוים. עניין נוסף הוא שבתור בחורה דתיה אני רוצה למצוא מקום שיהיה כמה שיותר קרוב להשקפת עולמי אם יש כזה בנמצא. אם יש למי מכם דרך לעזור לי במידע נוסף ובמתן דגשים להעדפת מקום אחד על משנהו אודה לכם מאוד!

hit09

New member
שאלה

שירה, האם את מדברת על לימודי תקשורת (מדיה) או לימודי עיצוב תקשורתי? אם הכוונה לתקשורת ועיתונאות הרי שבבר אילן יש מחלקה כזו וכן גם במרכז האוניברסיטאי באריאל. יחד עם זאת, בכל מוסד חילוני אני בטוחה שגם תרגישי במקום. לפני בחירת מקום לימודים כדאי שתגיעי לימים פתוחים, תשוחחי עם בוגרים, ותתיעצי עם אנשים שכבר בשטח, ועובדים ובדקי ממה היו מרוצים בדיוק היכן שלמדו. בהצלחה!

ניקולה4

New member
האפשרות הכי טובה בשבילך

היא כנראה אוניברסיטת בר-אילן שבה גם אחוז דתיים גבוה אם את מעדיפה מכללה יש לך את מכללת כנרת שבה החוג לתקשורת הוא למעשה החוג של אוני' בר-אילן אבל ההוצאה נמוכה יותר (שכר לימוד ומעונות כמובן זולים יותר - ועדיין יש לך את התואר של בר אילן).

תודה רבה על ההתייחסויות

באמת אני מעוניינת בלימודי תקשורת ועיתונאות אבל לפי מה שהבנתי בבר אילן יש רק מדעי המדינה ותקשורת וההתמקדות מבחינת התקשורת היא בעיקר בדוברות. לא הבנתי נכון?

היי שירה, הבחירה במקום הלימודים צריכה להיגזר

היי שירה, הבחירה במקום הלימודים צריכה להיגזר ממספר החלטות מקדימות: האם את מעוניינת ללמוד רחוק מהבית או קרוב לבית, האם יש לך מגבלה של תנאי קבלה או שכל האפשרויות פתוחות בפנייך ועוד שאלות בסיסיות לפי ההעדפות שלך (למשל ציינת שהיית מעדיפה מקום שקרוב להשקפת עולמך). לאחר שתקבלי עם עצמך החלטה לכל אחת מהשאלות תתחילי להצליב את החלטותייך עם המקומות העומדים בפנייך ובשיטת האלימינציה תפסלי את המקומות שלא עונים על הדרישות לעומת מקומות שכן עונים לדרישות. אם נשארת אם שניים או שלושה מקומות רלוונטיים – הייתי מנסה להתקבל לכולם כי הדילמה מתחילה באמת רק אחרי שמתקבלים. בהצלחה....

למעלה