לימודי תפירה

adidush34

New member
לימודי תפירה

היי...הייתי מעוניינת ללמוד תפירה מהיסוד. אני כרגע סטודנטית ונמצאת בחופשת סמסטר (גרה בראשון לציון) התעניינתי לגבי קורס תפירה למתחילים בשנקר ששמעתי שהוא טוב אבל הוא מתחיל רק בספטמבר ואני קצת בלחץ של זמן כי החופשה שלי מסתיימת בסוף אוקטובר. ולכן חשבתי על שיעורים פרטיים. האם אוכל לקבל המלצות???

רציני אז שנקר

אני אישית למדת אצל מורה מדהימה לדעתי וגם הרבה דברים למדתי מהאיטרנט. לגב קורס לתקופת החופש אין לי מושג כי ת הקורס של עיי במהלך הנה וא אני לא טועה גם הקוס של שנקר הוא ככה (תקנו אותי אם יש ופציות אחרות)

adidush34

New member
מה את לומדת שם??? זה ממש מעניין אותי כי זה

קרוב לי לבית וגם מתחיל ביום שלישי ורביעי כך שאני יכולה להתחיל איתו עכשיו. רק חשוב לי לדעת שהוא קורס טוב...

meitalg7

New member
כרגע אני לומדת שם קורס"מחוכים שמלות ערב, כלה"

אבל באופן כללי זה הקורס ה -4 שלי אצלהם.... למדתי אצלם מההתחלה : קורס הראשון שעשיתי שם: קורס תפירת מלתחה אישית (שזה בגדול,היסודות שמלמדים אותך טכנית על המכונה ואת תופרת מבורדה) לאחר מכן לקחתי שם קורס תדמיתנות (10 חודשים) שאת מקבלת שם תעודת הסמכה מטעם משרד התמ"ת. וקורס נוסף לקחתי שם קורס "ציור אופנה" . אני אישית מאוד מרוצה, מהיחס האישי(ויש יחס אישי), מהמקצועיות, מהסבלנות, זו הסיבה שאני לקחתי קורס אחרי קורס אצלהם, וזה הניסיון שלי שם. בהצלחה!!

adidush34

New member
את למדת שם או שמעת על מישהו שלמד שם???

חשוב לי לדעת שזה מקום טוב....

למדתי בשנקר קורס בגדי כלה וערב

ולמדו איתי בקורס בנות עם ידע קודם .אלה שלמדו קורסים קודמים בשנקר היו עם ידע והשאר ההפך .תסיקי לבד מסקנות . מורה פרטית בראשון יש לי תפני אלי ב מסר

רות מלר

New member
תעשי עיניים לתומרקושקוש

ואם יש לו זמן בחופש הגדול בין י"א לי"ב, את תרוויחי את המורה הכי טוב שאני יכולה להמליץ עליו

למעלה