לימודי תיאוריה

ZagZigZag

New member
לימודי תיאוריה

זה נכון שמי שלא ניגש עד סוף חודש יוני לתיאוריה, כבר לא יוכל לעשות זאת בעצמו? אמרו לי שמהראשון ביולי כל מי שרוצה לעבור תיאוריה ישלם 600-700 שקל, ילמד בקורס כמו שעושים בבית ספר [חינוך תעבורתי] ורק אז יוכל לגשת. זה נכון? :-S

ZagZigZag

New member
זה בטוח?

כי זה ממש מלחיץ אותי אם כן! כולם אומרים לי ללמוד מהר ולגשת עד סוף השבוע, ואין לי זמן לזה, וחבל לי סתם לגשת ולהכשל. יש מקור מוסמך שיכול לאשר את זה?

lod2006

New member
אל תקשיב לכולם...בסוף תיכשל...

יש הצעה להפריט את מבחני התאוריה לחברה פרטית וזה יכלול לימודי תאוריה בכיתות, ורק אחרי לימוד מספר שעות בכיתה ניתן יהיה לגשת... לפני 4 שנים אמרו שיהיה מלווה חצי שנה...משהו השתנה.? לא...! תאמין לי שאם באמת יהיה את השינוי הזה במבחני תאוריה (שעולה הרבה כסף) תשמע על זה בכל אמצעי התקשורת... תלמד בנחת ותיגש כשתהיה מוכן...

ZagZigZag

New member
זה מורה נהיגה אמר לתלמידים שלו

שהם חברים שלי - ואמרו לי. לכן הפחד. כי מורה נהיגה אמור לדעת על מה הוא מדבר...

lod2006

New member
והוא יודע... הוא לא אמר שזה מיולי..

ואם כן, זה כדי לזרז אותם שיעברו מהר תאוריה... הוא רוצה להגיש את הטפסים!! לא מובן?!

lod2006

New member
זה לא מיולי...אין מצב!!!!!!!!

נראה לך שזה כזה פשוט? נסה להבין... תאר לך שמישהו מנסה להקים בית ספר של 60 סניפים עם מורים, מנהלים ועוד, בכל רחבי הארץ.... זה אפשרי?? לא...!!!זה משתווה למה שרוצים לעשות... ייקח עוד המון זמן.. שוב אני חוזר: המורה רוצה לזרז את התלמידים לגשת לתאוריה כדי שיהיו לו טסטים!!!

ZagZigZag

New member
../images/Emo13.gif

אוקי, תודה רבה לך. כבר חשבתי להכנס לאטרף של למידה וזה ממש לא מתאים לי עכשיו. יום טוב!

samata

New member
אוך, למה להתווכח סתם?

הוא התכוון בטח לתוכנית הנסיונית שאמורה להתחיל בכפ"ס (וגם היא נדחתה כנראה לינואר 2007). אין שום שינוי בכל הקשור לתאוריה בזמן הקרוב. סוף פסוק.

למעלה