לימודי תזונה

• פותח הנושא IDEA
  • פורסם בתאריך

IDEA

New member
לימודי תזונה

אני בעלת תואר ראשון בתקשורת מאונ' חיפה (ממוצע 90) בגרות ממוצע 92 ופסיכומטרי 665 מאחר והתואר הנ"ל (אותו סיימתי לפני שנתיים) אינו מועיל לי במציאת עבודה בתחום, אני מחפשת כבר זמן רב לימודים שהם גם מקצוע. מאוד מעניין ומושך אותי ללמוד תזונה שאלותי: 1. היכן ניתן ללמוד תזונה באיזור המרכז? (אני יודעת על תל חי והאונ' העברית - שניהם בעייתיים לי מבחינת המיקום) 2. בשיטוטי באינטרנט ראיתי שניתן ללמוד תזונה דרך הפקולטה לחקלאות ברחובות. האם מדובר בשלוחה של ירושלים? 3. האם וכיצד מתחשבים בתנאי הקבלה ובתכנית הלימודים בעובדה שאני בעלת תואר ראשון בתקשורת? (כלומר - האם מתייחסים לממוצע התואר הראשון כתנאי לקבלה? האם ישנם קורסים בסיסיים עליהם ניתן לקבל פטור?) 4. לא קשור לתזונה
אשמח לשמוע המלצה לתואר שני שאוכל ללמוד שיהיה יחסית פרקטי ויעזור לי ברכישת מקצוע ומציאת עבודה מתנצלת על כמות השאלות אבל אני מאוד מבולבלת ובאמת זקוקה לעצה (חבל לי למרוח עוד את הזמן בתירוץ שלא מצאתי מה ללמוד...) תודה עדי

תשובות חלקיות

1)ברחובות; 2)זה בעצם חלק מאוניברסיטת י-ם, רק שהוא ברחובות....הפקולטה שלהם לחקלאות פשוט נמצאת שם...התואר הוא תואר אוניברסיטאי של אוני' י-ם. 3)ייתכן מאד שבמקום להתחשב בבבגרויות והפסיכו' שלך, מתחשבים רק בציון התואר הראשון שלך...לא בטוח בכ"א.מה שכן, פטורים רבים לא תקבלי מכיוון שהקשר בין תזונה לתקשורת מקרי בהחלט
בטח תקבלי רק פטור מהאנגלית אם כבר קיבלת בה פטור בתואר הראשון שלך.. 4)לא יודע, סורי..

לימודי תזונה

1. האוניברסיטה העברית - הפקולטה לחקלאות שלה יושבת ברחובות ובה גם החוג לתזונה. 2.בעלי תואר ראשון- 50% פסיכומטרי, 50% ממוצע BA. 3. האלטרנטיבות לתואר שני צריכות להביא מכלול של נתונים כמו תחומי ענין, כישורים, אישיות וכו'. כך למשל תוכלי ללמוד מינהל עסקים, או ספרנות, או הסבה לעו"ס.

למעלה