לימודי שפות

ketty23

New member
לימודי שפות

שלום לכולם.. יש לי גישה ממש טובה לשפות. אני טובה באנגלית וספרדית. השאלה היא מה אפשר לעשות עם זה. שקלתי בעבר תואר בבלשנות באנגלית, אבל זה נראה לי די משעמם. אני ממש רוצה ללמוד ספרדית באופן מקצועי יותר. יש תואר שקשור לזה איכשהו? שאני אוכל ללמוד וגם להתפרנס מזה? או תואר באנגלית (שיהיה שימושי)...? אני מאוד אודה למי שיענה לי...

מוז ק

New member
מצטרף לשאלה.

הייתי רוצה להמשיך בעתיד ללמוד עוד שפות ולהתמקצע בהן. כולל שפות המזרח.. יש משהו שאפשר לעשות עם כישורים כאלה?

enwhysea

New member
תמיד אפשר להתפרנס

בקשר לפרנסה יש תחומים כמו תרגום ולימוד שתמיד אפשר אם יודעים את השפות מספיק טוב (לימוד אפשר אפילו מבלי לדעת שפה מי יודע מה לרמות נמוכות) יכול להיות גם מעניין תואר שקשור ליחסית בין לאומים, מזרח אסיה או מזרח תיכון וללמוד שם עוד שפה או 2... אבל זה לא התמקדות רק בשפה. ספרדתי ואנגלית הם שפות די נפוצות שאחוז מאוד גבוה בישראלים יודעים ברמה לא רעה, אם באמת יש לך גישה לשפות ורצון ללמוד אותם, כדאי אולי ללמוד שפות יותר אקזותיות, לזה תמיד יש דרישה במידה מסויימת. בקשר ללימוד ספרדית תשלחי לי מסר להזכיר לי ואשאל חברה טובה שלי שיש לה תואר בספרות בספרדית (לא עשתה אותו בארץ) מה ואיפה אפשר ללמוד בארץ. בהצלחה

enwhysea

New member
דברתי איתה

בקשר לספרות ספרדת, אפשר ללמות באונ' עברית בירושליים, עד תואר שלישי. אפשר גם לקחת ספרדית כקורס כחלק מתואר לא קשור, אם באותו מוסד לימוד יש (לא תמיד ברמה גבוה, אבל קיים.. השאלה לאן את רוצה להגיע) אנגלית לתואר יותר נפוץ. אם את מעוניינת היא יכולה לתת לך שיעורים פרטיים (או קבוצה קטנה) בספרדית או שיעורים בספרות ספרדית בתל אביב (היא מורה לספרדת, חוץ מהתארים) בהצלחה בכל כיוון שתבחרי!

למעלה