לימודי רוסית

mayafa

New member
לימודי רוסית

שלום. לא יודעת אם זה הפורום המתאים אבל אולי תוכלו לעזור. אני מעוניינת ללמוד רוסית. למדתי בעבר באונ' הפתוחה קורס ברמת מתחילים ואני משתמשת ברוסית שיש לי כמעט ברמה יומיומית, אבל יש צורך עדיין בשיפור ניכר. שני המקומות הרציניים היחידים שמצאתי הם האונ' הפתוחה שלצערי לא פותחים קורס ברמת מתקדמים בגלל שאין נרשמים וברליץ שגם שם האופציה של לימוד בקבוצה היא בעייתית כיוון שאין מספיק אנשים ולא ברור מתי תפתח קבוצה. ברליץ מציעים גם קורס פרטי אבל המחיר בשמיים. האם מישהו יודע על אפשרויות נוספות ללימוד רוסית באזור ת"א והסביבה. חשוב לי לציין שמדובר על מוסדות רשמיים כיוון שמקום העבודה שלי מממן את הלימודים. תודה מראש מאיה

klini

New member
יש לי שאלה תענו בקשההההה

אני דוברת רוסית ויודעת לקרא(בערך)...יש לכם מושג איפה אני יכולה לילמוד את חוכי הכתיבה?זה ממש חשוב לי....

B o o o o M

New member
חוכי הכתיבה?

תלמדי קודם את חוקי* הכתיבה של עברית הייתי אומרת

NaughtyBoy

New member
האמת שגם אני בבעיה דומה...

זה די מעצבן כי גם אני מאוד רוצה לשפר את הרוסית שלי שכרגע היא ברמה של קריאה כמו ילד בכיתה ג'.... לכן אני מצתרף לשאלתך

varui

New member
שאלה

למה היא כוונה שאת מישתמש ברוסית שלך בשביל עובדה שלך או את רוצה לדעת באופן כללי אם את צריכה בשביל עבודה שלך אני הייתי מציעה לך לפנות לבתי ספר פרטיים שהם מלמדים רוסית ואם את רוצה לדעת רוסית באופן כללי את יכולה ללכת למצוא מורה לרוסית לפני כמה שנים אני בעצמי בדקית כמה עולה שיעור בקבוצה של 4 איש 100 ש"ח לשיעור

mayafa

New member
גם וגם

כמובן שאני רוצה לשפר את הרוסית שלי באופן כללי אבל בפרט כי אני זקוקה לה בעבודה. כשאתה מתייחס לבתי ספר פרטיים לרוסית - תוכל לתת דוגמאות ספציפיות?. כמו שאמרתי אני צריכה לימודים במקום מסודר ולא מורה פרטית כיוון שלא אני מממנת את הלימודים אלא מקום העבודה. אם יש למישהו פרטים לגבי מקומות כאלו אני אשמח לקבל.

faridi

New member
אמנם אינני ממוצא רוסי כלל

אפילו לא מהסביבה, אך למדתי לכתוב וכיום אני אפילו מזהה את מה שעליי לכתוב, נגיד אני שומע A ויודע שצריך לכתוב O. זו תחושה. אם אני מתלבט בשאלה דקדוקית או איך לכתוב, אני מתייעץ עם מישהו מומחה, בעיקר מבוגרים. אלו ביניכם שנולדו עם השפה אך חלשים בכתיבה, אל תתביישו לפנות למבוגרים שיעזרו לכם. לי היתה חברה שעזרה לי בכל מה שקשור לדת וגם מחוצה לזה.

למעלה