לימודי פיזותרפיה

נרניה21

New member
תודה...ועוד קצת..

קודם כל תודה רבה! הגעתי להתעניינות בתחום כי אני מתעניינת בעבודה עם אנשים, עבודה קשה אבל עם סיפוק רב. דבר נוסף שעניין אותי...אמנם הפסיכומטרי שלי גבוהה אבל עשיתי רק 3 יחידות מתמטיקה (עם 100). רציתי לדעת אם הרמה הראלית של החומר הנלמד לא תאפשר לאנשים שעשו פחות מ4 יחידות מתמטיקה( עקרונית יש לי משיכה רבה לתחום הראלי אך מסיבות שלא אטריח אתכם עשיתי רק 3 יחידות). בקשר לקבלה הבנתי לפחות מבן גוריון (ששם הייתי רוצה ללמוד) שניתן להתקבל עם 3 יחידות אבל אולי מנסיון הפורום הדבר אינו מדוייק?? תודה רבה!!!

MichaelVega

New member
לימודי פיזיו

3 יחידות מתמטיקה מספיקות לדעתי על מנת ללמוד פיזיותרפיה. רמת המתמטיקה הדרושה אינה גבוהה מכיוון שאין קורס שנוגע ישירות למתמטיקה אלא בעקיפין נעשה בה שימוש בתחומים אחרים. למרות זאת, חשוב שתהיה לך זיקה לתחום הריאלי מכיוון שבשנה הראשונה מרבית הקורסים נוגעים בתחום זה אבל מכיוונים אחרים כמו: פיזיקה, כימיה וביולוגיה. אם יש לך שאלות נוספות את מוזמנת לשלוח לי מסר ואני אשמח לשתף אותך בכל מה שידוע לי. מיכאל.

נרניה21

New member
לימודי פיזותרפיה

שלום, אני לאחרונה התחלתי להתעניין בלימודי פיזותרפיה. רציתי לדעת כמה שיותר פרטים לגבי המקצוע, כל מה שתרצו לשתף אשמח לדעת. בעיקר רציתי לדעת את תנאי הקבלה (פסיכומטרי, בגרות, האם חובה 5 יחידות מתמטיקה?) ובאיזה מקומות ניתן ללמוד את המקצוע וכן מקומות מומלצים. המון תודה מראש!!

למעלה