לימודי משחק

• פותח הנושא ym82
  • פורסם בתאריך

ym82

New member
לימודי משחק

אם יש למישהו מידע על לימודי משחק באירופה,בעיקר באיזור ספרד אני אודה לו מאוד... גרסיאס אמיגוס

WC

New member
תן פרטים

לימודים לתואר או הכנה מקצועית אם תואר פרטי (שאינו תמיד מוכר)? איפה בספרד? ספרד מדינה גדולה. ברור לך שאתה צריך לדעת ספרדית, נכון? WC תפוס

ym82

New member
הנה הפרטים

אני מחפש בית ספר למשחק אבל משהו ברמה גבוהה, כמו אצלינו ניסן נתיב ובית צבי למשל, ולא משהו שמשתווה לבתי ספר הקטנים בארץ (כל ה"קורסים" למיניהם) נ.ב. yo estudio espanol (אני לומד ספרדית)

yovim

New member
בית ספר למשחק

יש בית ספר למשחק במדריד שנקרא "מאה חזרות", www.ciberactuando.com הוא נחשב לאחד מבתי הספר הטובים במדריד, יש לו גם תאטרון, ידיעת השפה זה דבר הכרחי עד מאוד וטוב ש estas estudiando espanol

Sparker

New member
יש בית ספר ממש טוב במדריד

למרות שלפי הטלויזיה לא ממש נראה שהם למדו משהו במשחק... אבל לרקוד הם יודעים. הוא נקרא "La escuela de Carmen aranz" או משהו כזה... ואחות של פנלופה לומדת שם. הקורס נקרא UN PASO EDELANTE... יענו בעברית, צעד תימני...

WC

New member
ספארקי

האסלה מקווה שאתה יודע שמדובר בסדרת טלויזיה סגנון פיים והשבצפר המדובר אינו קיים. בתי ספר בעלי תואר אוניברסיטאי מוכר יש בעיקר בערים הגדולות והם לרוב קרואים הבתי ספר הרשמיים ללימודים גבוהים באומנויות דרמטיות. (escuela superior de artes dramaticos) כמו כן יש את האקדמיה המלכותית במדריד, ראסד (real escuela superior de artes dramaticos). בשביל להרשם לבתי הספר הללו דרושה רמת ספרדית גבוהה מאוד, וגם ידיעה בקיעה בתרבות וספרות ספרדית (למבחן התאורטי שהוא השלב א בבחינות). צריך גם לאשר שהתעודת סיום תיכון קבילה וכו וכו וכו. יש המוני בתי ספר קטנים לתאטרון, בכל עיר יש כמה. כדאי לעשות חיפוש בגוגל או ביהו של escuelas de teatro en españa. רוב בתי הספר הקטנים לא ירשימו מבחינת משאבים (רבים ימצאו בקומות הקרקע של בינינים), אבל לחלקם יש רמה גבוהה מאוד. עלה והצלח. WC תפוס

yovim

New member
רק רציתי להגיד

שנכון וגם נכון כל מיני פרטים שהוזכרו פה, הסדרה היא אכן סטייל פיים אבל מבוססת, בעקרון כמובן, על חיי בית ספר שקיים ורוב שחקני הסדרה הם בוגריו, אבל בקשר לעניין, שואל השאלה מתעניין בבית ספר כדוגמת ניסן נתיב, אז הרבה מבתי הספר למשחק, לפחות במדריד, לא פחות טובים מאלה המוכרים בארץ, ולגבי המבנה, אומנם ניסן נתיב שוכן בקומה השלישית אך הוא באיזור תעשיה, זה שבירושלים (כאילו רציתי להגיד "סו וואט?") ולבית הספר שצירפתי את הלינק שלו יש סטודיו חסר משאבים אומנם אבל הוציא מתוכו שחקנים שמשחקים בסדרות קצת יותר איכותיות מזו המוזכרת, אם זה מה שנחשב כמובן... בקיצור רציתי להגיד שיש לחתת רגלים לראות בעיניים לשאול ולהתעניין במקומות עצמם, כי השיקול צריך להיות הגישה, השיטה המורים וכו' בהצלחות.

Sparker

New member
רגע רגע רגע...

אם אתם אומרים ש"צעד תימני" זו תוכנית ולא מציאות... אז תסבירו לי את UPA DANCE?? אה? אה? נו? נראה אותכם?

WC

New member
מה יש להסביר?

התוכנית היא דמיונית, והלהקת רקדנים/חשפנים/זמרים היא רק להקה למטרות פרסום ומרקטיניג. זה שיווק הדדי, הלהקה של התוכנית והתכנית של הלהקה. וזה שהתכנית מבוססת על בית ספר שקיים, מפוקפק בעיניי האסלה. מאוד מפוקפק. WC תפוס

Sparker

New member
גם בעיני מפוקפק...

מאוד!! בכל מקרה, העונה שנייה הייתה ממש קטסטרופלית. ובכלל עצבן אותי הפדרו הזה... מסתבר שהוא מלגניו (למרות ששם המשפחה שלו זה PUYOL) והוא היה חייב להגיע למשחק פלייאוף של הקבוצה שלי... לפתע, את חצי מהאנשים לא עניין המשחק... וזה כולל שורת בנות חמודות שיושבות לפניי שכל הזמן נעמדו "לראות מה פדרו עושה עכשיו" ("מסתכל על המשחק, שבוווו")... אז זהו, פרקתי עצבים ואני חוזר לספרים...

WC

New member
בהצלוייחה

במבחנים. זאת אומרת. מי מהם זה פדרו? WC תפוס

yovim

New member
למען הסר פקפוק...

אז ככה, נראה לי שנהיתה פה קצת איזה סבטוחה קטנה, יש בית ספר של כריסטינה רוטה שאכן אחותה של ועוד דמויות למדו שם, והתבססות הסדרה על בי"ס היא מבחינת רעיונות ואוירה פחות או יותר, כמו שתלמיד עובד בניקיון הבי"ס במקום לשלם שכר לימוד וכאלה דברים מרעישים.... אבל כל זה נהיה כבר מגוחך כי זה כמו שמישהו ישאל על מלון בספרד וימליצו לו על מלון גלמור או מה שזה.... אז זהו ביי

Sparker

New member
לא יודע לגבי מלון גלמור...

המחיר שמשלמים לטווח ארוך הוא מאוד גדול. מצד שני, זיון כלול במחיר החדר... (אבל בלי ארוחת בוקר) (בכל מקרה, גרמת לי להתגלגל מצחוק פה...) ואת סתם מסיטה, מכלילה וגזענית.
פדרו לא עובד במקום לשלם שכר לימוד. הוא עובד, ועם הכסף הזה הוא משלם את שכר הלימוד. יש פה matiz. לילה טוב, התחרפנתי לגמרי מהתקופת בחינות הזו...

yovim

New member
מה שווה

כל המלון גלמור הזה אם חזוס וסקאס ההורס נשאר בחוץ....אה? אני ממש לא זוכרת מי זה פדרו ראיתי רק איזה כמה פרקים ראשונים, אבל בטח שאני גזענית ומכלילה, כל השוהים הלא חוקים החוצה!..... ואני בראש התור...

Sparker

New member
פה אני פורש בכבוד...

אין לי מושג על מי את מדברת... ההיכרות היחידה שלי מהוטל גלם זה מהכמה דקות שאני רואה CM במיטה לפני השינה...

yovim

New member
ד"ש לבוריס....

חזוס וסקאס הוא מהחבר'ה שלו, הוא גם מנחה התכנית... אבל נסלח לו על כך..., מה עוד שאתמול היתי במרחק נגיעה ממנו כשהיה על אחת המשאיות במצעד פה, הרגשה של מישיין קומפליט...., סתם , ביי

WC

New member
בהרמת גבה ספקנית

מצעד? שו מצעד? WC תפוס

yovim

New member
איזה פחד פה...

כל הזמן מעלים ספקות.., מפקפקים..., בכל אופן, מצעד הגאווה או בשמו המקומי השנה אינפיניטמנטה גיי, כשהדגש הוא על המנטה..., היה אחלה ושמח כיאה למסורת הספרדית של שתיה והסתובבויות ברחובות עד אור ה..

למעלה