לימודי משחק

elinab

New member
לימודי משחק../images/Emo53.gif

שלום לכולם! אני צריכה עצה בנוגע ללימודי משחק, הסיפור שלי כזה: אני מאד רוצה ללמוד משחק, אבל כרגע אני לומדת באוניברסיטה, שנה 3, יש לי זמן בינתיים רק לסדנה. מצאתי סדנת משחק ביורם לוינשטיין, שיכולה להתאים לי מבחינת זמנים, אבל כל זה זמני, כי אני רוצה ללמוד משחק באופן רציני, כדי שאוכל באמת להתקדם בתחום, ורק מסדנה זה, כמובן בלתי אפשרי. אני פשוט רוצה להכין את עצמי כדי שאוכל להתקבל ללימודים במסלול מלא, ואולי להתחיל לקחת אודישנים. עכשיו הבעיה היא כזאת - כשאסיים את אוניברסיטה, ארצה להירשם ללימודים במסלול מלא, אבל אני צריכה גם לעבוד במקביל, כדי לממן את הלימודים - אולי מישהו יודע, לאן אני יכולה ללכת ללמוד, מקום רציני, כדי שזה יתאפשר? ראיתי באתר בית צבי שיש להם לימודי ערב - אולי זה יתאים לי, מישהו למד שם ויודע על זה? אני מאד מודה לכל מי שיענה לי

New member
קצת עזרה... ../images/Emo101.gif

אז ככה- גם אני מתכנן להתחיל ללמוד בבית ספר למשחק (לא סדנא, אלא לימודים תלת שנתיים- אלו שאת מדברת עליהם) וביררתי קצת מידע בנושא. קודם כל, אם את אומרת שאת כל כך אוהבת את המקצוע ומעוניינת לעסוק בזה בעתיד, אני לא מבין מה הבעיה בלהירשם (בינתיים) לסדנא שמתאימה לך, כדי לרכוש קצת מיומנויות וכהכנה ללימודים הרציניים יותר. זה הרי לא חייב לבוא במקום, אלא כתוספת נחמדה וזמנית... בעניין השילוב של הלימודים בבית ספר למשחק יחד עם עבודה ואולי עם לימודים נוספים, יש לי קצת מידע (גם בעניין בית צבי וגם בכלליות) שאולי יעזור לך. אז אם בא לך, תגידי ואני אוכל למסור לך הכל דרך מערכתץ המסרים או משהו. מקווה שעזרתי :)

elinab

New member
בתשובה../images/Emo140.gif../images/Emo51.gif

קודם כל - תודה! בקשר לסדנה: אני נרשמת בכל מקרה - It's out of the question!!! ואני מאאאאאד אשמח לכל מידע שתוכל לספק לי בקשר לשאלה שלי

אני יודעת ש..

בשנה א' וב' בניסן נתיב לא לומדים מהבוקר עד הערב מתוך עקרון- זה כדי שתלמידים יוכלו גם לעבוד ולפרנס את עצמם, וככה יוכלו לעסוק בתיאטרון גם אם הם לא עשירים במיוחד... אבל: א- בשנה ג' כן לומדים מהבוקר עד הערב. ב- אמרו לי שבערך 15 מתוך 600 מתקבלים כל שנה.... ככה שאולי לא עזרתי לך במיוחד אחרי הכל....

למעלה