לימודי מידענות

לימודי מידענות

שלום החלטתי לעשות הסבה ממקצוע החינוך, ואני חושבת ללמוד מידענות. אשמח אם תוכלו לעזור לי, ולענות לי על כמה שאלות: א. היכן כדי ללמוד את המקצוע? ב. איזו תעודה מקבלים בלימודים? ג. האםיש מספיק ביקוש לעבודה זו? ד. ואילו עוד מקומות עבודה ניתן לעבוד (כמובן שחוץ מספריות ביה"ס) ה. מה השכר הממוצע מקצוע זה? תודה מראש

חייםלוי

Member
מנהל
חיפוש על המילה מידענות בפורום

יביא אותך לכמה וכמה שרשורים העוסקים בשאלה הזאת בדיוק

meyda4u

New member
לימודי מידענות

שלום לך! בעיקרון המקום המרכזי ללמוד בו מידענות הוא אוניברסיטת בר אילן - החוג שם מאד רציני וגדול ומאפשר מס' מסלולים. את יכולה לעשות השלמות וללמוד את המקצוע כתואר שני. בסוף הלימודים את מקבלת תעודת M.A. של אוניברסיטת בר אילן. כמובן גם שיש אופציה לעשות את התואר במסלול עם כתיבת תיזה או במסלול ללא תיזה. לימודים נוספים ניתן ללמוד בבית ברל ובעוד מס' מקומות אשר יתנו לך תעודה כזו או אחרת אך לא תואר אקדמי. לעניין ביקוש לעבודה - מידענות זהו מקצוע שהמודעות אליו בארגונים וחברות הולך וגדל - אין עשרות הצעות כמו בכל מיני מקצועות אחרים אך בהחלט רואים שהביקוש למקצוע זה הולך וגדל. ניתן הרבה פעמים למצוא חברות היי טק וארגונים גדולים אחרים אשר זקוקים למידען. באופן אישי אני עסקתי בתחום של מודיעין עסקי בחברת היי טק וכיום עובדת כמידענית בחברה ליזמות עסקית. לעניין השכר - ראי טבלת שכר בלינק הבא (הערכות בלבד): http://www.i-zm.info/data/article.phtml?c_id=7&id=271 שיהיה בהצלחה בכל מקרה

למעלה