לימודי ימימה

  • פותח הנושא somay
  • פורסם בתאריך

somay

New member
לימודי ימימה

לכל קוראי הפורום! רציתי לשתף אתכם בעניין מקסים: לימודי ימימה, או "לימודי חשיבה הכרתית". הרבה שאלות שעולות פה בפורום גורמות לי להרגיש שאם רק היו יודעים, היו יכולים לתרום ולהיתרם כל כך... אני לא יודעת אם מישהו שמע על השיעורים, אני לומדת ימימה מזה שנתיים, הלימוד נוגע בנפש ומתחבר לכל אספקט בחיים, חוויות קטנות וגדולות (ובאופן הכי טבעי - גם זוגיות) - מה אנחנו רוצים בחיינו? איך עובדים על עצמנו? איך רק משתפרים ומשתפרים... אין נפילות, אין יותר מצבי רוח, יוצאים מהכעס, אין ייאוש. המפגשים – מקילים, ונותנים הרבה כלים שמחה ואהבה לחיים היומיומיים. טוב לי, וחשבתי להפיץ את הדבר לכמה שיותר נשים וגברים מי שמתעניין מוזמנ/ת לפנות אליי במסרים – או הכי טוב, ישירות למורה שלי שרהלה, [email protected], ולקבל יותר פרטים... שיהיה המשך יום נפלא!
 

בריפקה

New member
באיזה איזור הלימודים?

שמעתי רבות על כך יש אולי באיזור פ"ת? למען האמת אני מאד רוצה ללמוד אך בפועל מאד קשה לי בתקופה האחרונה אני מרגישה שאין לי כח וסבלנות להתפלספויות או אפילו לשיעורי תורה אני צריכה משהו שימלא וירגש מבלי לחוש יסורי מצפון טוב... נראה לי שיצאתי קצת מבולבלת אבל אולי מישהו מזדהה?
 

somay

New member
../images/Emo13.gif היי בריפקה

אני יכולה ממש להזדהות איתך, אנחנו תמיד בירידות ועליות... החשק ללמוד, קיים - אבל מעשית - קשיים... בכל מקרה, הייתי ממליצה לך לנסות ימימה... זה אחר מכל מה שאת מכירה, באמת. זה מתחבר להכל, ושונה מהכל. זה בעיקר פותח אותך אחר כך לעצמך, את תופתעי לראות... אבל באמת קצרה היריעה מלהסביר... ולשאלתך - הלימודים מתקיימים בכל איזור המרכז והשרון- זה לפי קבוצות ושרהלה כבר מגיעה... אבל לפרטים אני מציעה שתפני אליה למייל שנתתי, או אם מעדיפה בטלפון פני אליי למסרים... היא היתה תלמידתה של ימימה, והלימוד איתה הוא באמת חוויה. בינתיים, שיהיה המשך יום מצוין!
 
למעלה