לימודי יודאיקה

• פותח הנושא hsyt
  • פורסם בתאריך

hsyt

New member
לימודי יודאיקה

שלום לכולם! :) אני פה פעם ראשונה ואני מאד אשמח אם תוכלו לעזור לי. יש לכם מושג איפה אפשר ללמוד ייצור ועיצוב של מוצרי יודאיקה?. אני לא מתכוונת לתחביב או עבודה מהצד, אלא לימודים לשם אמנות כעיסוק עיקרי בחיים. אני לא ממש יודעת איפה להתחיל, האם צריך לעשות קודם תואר ראשון באמנות כללית ואח"כ להתמקד ביודאיקה, או שניתן ללמוד את זה כבר בהתחלה? אשמח מאד לקבל את עזרתכם. תודה, הדס [email protected]

הדס ברוכה הבאה לפורום

הנושא מתחלק לשלש. 1 ייצור ועיצוב את צריכה להחליט באיזה טכניקות את רוצה ליצור ולעצב. לזה גם צריכים כישורים ומעוף. אני בטוי שיש כל מיני מקומות לימוד בנושא אמנות ללא קשר ליודאיקה. 2 יודאיקה לאחר שרכשת לעצמך מיומנות באמנות את צריכה להתרכז בנושא היהדות. סיגננות, מוצרים, כללים ודינים למשל: אם את מעצבת חנוכיה כדאי שתהיה כשרה. כל יצירה ויצירה והכללים שלה. 3. מעוף לאחר ידע בשני הנושאים הקודמים צריך חוש ומעוף ליצור כדי למשוך את הצרכנים ליצירות שלך. מאחל לך בהצלחה שנזכה לראות כאן בפורום יצירות שלך בברכה

מגזרות נייר מסורתיות

אני עוסקת בהחיאת אומנות מגזרות הנייר המסורתיות יהויות-ג'ודאיקה במיטבה, אשמח ללמ אותך. הקורסים שלי מתקיימים בכל רחבי הארץ. צפורה נאמן

למעלה