לימודי טבחות

Shahar Lazar

New member
לימודי טבחות

שלום חברים, הייתי רוצה מעט עזרה לגבי לימודי טבחות. אני רוצה לעבוד במסעדות שף ולהתפתח לכיוון עבודה כשף בעצמי, והייתי יודע האם התחלה בתדמור בקורס A la Carte Professional היא נכונה. תודה מראש

Shahar Lazar

New member
אני אוסיף את השאלות ששאלתי כבר לפני שנה...

היי לכולם אני רוצה ללמוד טבחות בגלל שאני אוהב לבשל ורוצה להקים מסעדה יום אחד. הדברים שאני מפחד מהם הם חוסר התקדמות במקצוע ולימודים לא מספיק מקצועיים. הציעו לי ללכת לקורס A LA CARTE PROFFESIONAL של תדמור, ולא לקורס של התמ"ת, כי הקורס A LA CARTE נותן לימודי גורמה. אך מה שמוזר לי הוא שהתעודה היא לא טבחות סוג 1 לפחות. שאלותי: 1. האם כדאי ללמוד את הקורס PROFFESIONAL בתדמור אם ברצוני להכנס למסעדות שף? 2. האם לשלב את הקורס עם קורס ניהול והקמת מסעדות ובתי קפה, או לחכות עד שאסיים עם הקורס טבחות? 3. האם קיים ביקוש לטבחי גורמה, או שעיקר העבודה הוא עם טבחי סוג 1? 4. מה המשכורת הממוצעת של טבח שסיים קורס PROFFESIONAL בתדמור? בתודה מראש, שחר.

תשובה אתה שואל שאלה ספציפית שקשורה לענייני טבחות ומזון. נסה לחפש תשובות ולשאול בפורומים שמתעסקים באוכל. כמו כן נסה לשאול שפים או אנשים שעברו הכשרות בתדמור על מנת שיוכלו לייעץ לך נכון.

למעלה