לימודי חשבונאות

yurim

New member
לימודי חשבונאות

אני שוקל להתחיל ללמוד חשבונאות כי זה נשמע מעניין, אבל אני לא יודע מהי עבודתו של רואה חשבון ואיך מתנהלים הלימודים... אם יש כאן סטודנטים שלומדים חשבונאות אשמח מאוד אם תספרו לי איך מתנהלים הלימודים ,איזה קורסים צריך לקחת וכו' במיוחד באוניברסיטה העיברית בירושלים ובחיפה

ראית חשבון

חשבונאות - תואר ראשון. לימודי הבוגר בחוג לחשבונאות נועדו להכין את התלמידים למקצוע של ראיית חשבון על כל היבטיו האקדמיים והמקצועיים. לאור ההתפתחויות במקצוע ובמשרדי רואי החשבון הגדולים, שינה בית הספר את המבנה והתוכן של לימודי החשבונאות. כדי להכשיר את הבוגרים לתפקידי ייעוץ בענפי החשבונאות, הגביר בית הספר את המרכיבים של מימון ושוקי הון, והוסיף לימודי בחירה ייחודיים כמו גישור ויישוב סכסוכים, חשבונאות בענפי היי-טק ועוד. כמו כן, הגביר החוג את הלימודים בתאוריה חשבונאית. הלימודים מתנהלים במסלול דו-חוגי. כחוג שני ניתן לבחור בכל חוג הנלמד במסלול הדו-חוגי למעט תוכנית לימודים רב תחומית ומינהל עסקים. שנת השתלמות לבוגרי חשבונאות (שנה רביעית): נוסף על לימודי הבוגר מציע בי"ס לתלמידים שנת השתלמות לבוגרי חשבונאות. בשנה זו ישלימו התלמידים את לימודיהם המקצועיים בראיית חשבון לקראת ההסמכה של מועצת רואי החשבון. מועצת רואי החשבון מזכה את בוגרי החוג בהקלות. יתקבלו בוגרי החוג לחשבונאות באונ' העברית שסיימו את חובותיהם בחוג. במקרים מיוחדים יוכלו להתקבל גם בוגרי החוג לחשבונאות ממוסדות אחרים להשכלה גבוהה, שיסיימו לימודיהם בהישגים גבוהים במיוחד. פרוט הקורסים ותאור קצר של כל אחד מהם מופיע באתרי האוניברסיטאות.

למעלה