לימודי הנדסאים

נעמה1031

New member
לימודי הנדסאים

אני חושבת ללכת ללימודי הנדסאים כך שלא אצטרך לדאוג לגבי פיכומטרי.....ותמיד אפשר להשלים לתואר ראשון... שמעתי על לימודי הנדסאים במכללת רופין...רציתי לשאול לגבי המלצות על המכללה...אם מישהו מכיר?.. אם יש יחס שווה בין הסטודנטים במרכז האקדמי שמה לבין המכללה הטכנולוגית(ההנדסאים)?... תודה

christina100

New member
שלום לך

אין לי תשובה ספציפית, אבל הייתי רוצה, ברשותך, להאיר את עינייך. בעבר שמעתי ממספר אנשים שקרובים אלי שמאוד רצו להימנע מהפסיכומטרי ובחרו בדרך הקלה (לימודים במכללה). אין מה לחשוש מהפסיכומטרי. אומנם זה מבחן קצת מלחיץ, אך לא קשה במיוחד ועם השקעה ומאמץ אפשר לצלוח אותו (כראיה, אני עשיתי פעמיים את המבחן ושיפרתי את ציוני בכמעט 200 נקודות, בעזרת מאמץ עילאי, אך משתלם). העצה שלי היא שאל תבחרי בכיוון מסוים, רק בגלל שזוהי הדרך הקלה, כי בדרך כלל עבודה קשה ומאמץ מניבים פירות טובים יותר. תבחרי במה שמעניין אותך באמת, תוך חשיבה מעמיקה על מה שתעשי אחרי הלימודים ולא במהלכם... בהצלחה!

נעמה1031

New member
המשך...

תודה על תגובתך! אבל האמת אין לי תחום מוגדר שבאמת מעניין אותי מכל הלב ולכן חשבתי ללכת על הנדסאי תעשייה וניהול שממנו אוכל להתקדם ולעסוק במגוון תחומים שקשורים לניהול,ארגון,לוגיסטיקה... וזה מקצוע מבוקש לכל ארגון ,עסק וכדומה...

christina100

New member
בהצלחה!

ועדיין נשמע בקולך כאילו את מתפשרת ולומדת כי "צריך" ללמוד... בת כמה את? אם את צעירה, את יכולה להמתין מעט ולברר באמת מה יעניין אותך לעשות. אולי תלכי להכוונה מקצועית? בכל מקרה, בהצלחה במה שתבחרי לעשות :)

למעלה