לימודי המשך

בונדית

New member
לימודי המשך

הנני בעלת תואר ראשון בקרימינולוגיה ומאוד אוהבת את התחום של "הבנת אנשים" ו"מה עובר להם בראש". לצערי התחום הינו תחום מאוד מוגבל מבחינת פיתוח קריירה בעיקר לנשים בעולם שלנו היום. אני מעוניינת להמשיך בלימודים ומתלבטת בין מספר כיוונים - מנהל עסקים, שיווק, משבי אנוש, פרסום ויחסי ציבור. אני מחפשת שינוי מסויים והרחבת אופקים אך יחד עם זאת אפשרות להתחיל לבנות עתיד שהראייה היא הנאה + משכורת שיכולה לכלכל משפחה. מה אתם ממליצים לי לעשות כדי למצוא את מקומי (למרות שאני מאוד אוהבת את התחום שלמדתי ומאוד הייתי רוצה להמשיך בו). תודה

MissBrainDamage

New member
יש לי כמה שאלות בקשר לקרימינולוגיה.

אני עצמי מאוד מתעניינת בתחום הקרימינולוגיה ורציתי לשאול איפה למדת, מה לומדים בתואר ראשון, האם זה מעניין? קשה? מאוד חשוב לי לקבל מידע על הדברים הללו, כי אני רוצה ללכת ללמוד בשנה הבאה. אז תודה מראש!

בונדית

New member
תואר בקרימינולוגיה

התואר מאוד מעניין - בעיניי לפחות. הבעיה איתו שלא ניתן לקרוא לו תואר פרקטי כי מאוד קשה לעשות איתו משהו לאחר סיום הלימודים. אני למדתי בבר אילן. במסגרת התואר לומדים תיאוריות שונות - סוציולוגיות, ביולוגיות, פסיכולוגיות אשר מנסות להסביר סיבות לעבריינות. לומדים חוקים שונים ותחומים שונים שמתמקדים בעבריינות כגון - עבריינות נוער, עבריינות מין ועוד. המסלול עצמו לא ממש קשה אבל בבר אילן יש המון קורסי דת שהם חובה לתואר מה שמעמיס קצת. כמו כן מסלול משני שאני בחרתי סוציולוגיה אנתרופולוגיה שנותן עוד כמה שעות חלקן מעניינות יותר וחלקן פחות.

שיווק

מבחינת ביקוש התחום היותר מבוקש מבין אלה שציינת הוא תחום השיווק- כמסלול התמחות ל-MBA, והוא גם היותר מתוגמל על פי הישגיך בעבודה. ברור שכדי להצליח , להיות מתוגמל ומה שיותר חשוב גם להנות מהעשיה תחום השיווק צריך להלום את כישוריך, אישיותך ותחומי הענין שלך.

למעלה