לימודי הילינג

יהלומה33

New member
לימודי הילינג

התחלתי ללמוד רייקי ,ואני מאד מעונינת ללמוד גם הילינג על מנת להעצים את הטיפול ולטפל בבעיות מאד רציניות כמו גידולים ,ציסטות וכו'.ממה שהצלחתי להבין זה שיש כמה סוגים של הילינג איך אני אדע איזה סוג ללמוד? והאם יש בהילינג חניכות כמו ברייקי?והאם אני יכולה לעשות טיפול הילינג לעצמי?תודה למשיבים!

dudi adler

New member
יהלומה יקרה. האם ראית שענינו לך למטה?

ישנם סוגי הילינג בהם יש חניכות. חניכות מסוג שונה מזה של רייקי (גם רייקי הינו סוג של הילינג) בהחלט אפשר, וגם רצוי שמטפל יעשה לעצמו טיפול מידי יום. בבקשה ראי למטה, את השרשור בו ענינו לך. בהצלחה

doingood

New member
מדיטציה

לפני כמה שנים התחלתי ללמוד רייקי אצל גב' טליה חבוט. למדתי המון בזמן מאוד קצר. לאחר תקופה מסויימת וחיפושים נוספים המשכתי את לימודי אצל מאסטר עומר גלעדי, ועודני ממשיך את לימודי אצלה. אני חושב שהתשובה לשאלה טמונה בכמה זמן את רוצה להשקיע בלימודים, כי ישנם קורסים קצרי מועד כמו תטא הילינג וסדנאות באינרסנס, לימודים מלאים של שנה או שנתיים במכללות השונות, עד לימודים של 4 שנים ברידמן. לגבי טיפול עצמי, בתור התחלה הייתי ממליץ על מדיטציה במקום שקט ונעים... ולא לשכוח להנות

סדנת רייקי

ביולי יש סדנת רייקי שמעבירה לילך אופק (מדריכה מדהימה לטעמי). זה סדנה של שני מפגשים וכוללת גם לימודים על טיפול עצמי. אם זה מעניין אותך, פני אלי במסרים... סה"כ אני חושבת שסדנת רייקי קצרה מסייעת לחוש אם טיפולים אנרגטיים זה הכיוון או לא...

המלצה חמה

ממליצה בחום על דר' אריק פרל, כעת הוא בארץ ועדיין אפשר להגיע לערב מבוא ולהירשם לקורס (בתא' כבר התחיל, אפשר להספיק את הסמינר בירושלים) למדתי רייקי 1,2 אבל התדרים של ההתחברות מחדש של אריק פרל הם משהו שלא חוויתי מעולם קודם לכן, תדרים עוצמתיים מאוד וריפוי מאוד עצמתי. ממליצה (-: אושרה הד-סיני ריפוי אנרגטי

למעלה