לימודי הילינג

bambi83

New member
לימודי הילינג

מישהו יודע כמה עולים לימודי הילינג ברידמן?

הממון....

למדתי תואר שני בבריאות הוליסטית ואמנויות, אחד התארים היקרים (מבחינת כסף) בארץ. כשדיברתי עם חבר שלומד הילינג ברידמן, גיליתי שלימודי הילינג שם עולים יותר מהתואר שלי. וזה גם מסלול של איזה ארבע שנים, אם אני לא טועה (עם זאת, שמתי לב שהילרים בוגרי רידמן, אלה שראיתי, היו מצויינים..)

bambi83

New member
אז

אז כדאי לא להתחיל אפילו לחלום על זה.. מה זה תואר בבריאות הוליסטית ואמנויות? נשמע מעניין. אני הולכת כנראה ללמוד תרפיה במוסיקה, ופתאום התחלתי לחשוב גם בכיוון של הילינג, אבל זה כנראה הרבה יותר יקר.

doingood

New member
אם זה חלום חייך....

אני בטוח שתמצאי לכך את המשאבים הכלכליים. עד כמה זה קרוב לליבך?

bambi83

New member
א.

א. זה לא חלום חיי. רק התחלתי לאחרונה לחשוב על זה, ואני רוצה לבדוק אם זה מתאים לי. הבעיה שנראה לי שגם טיפול בזה יעלה לי בסכומים לא מבוטלים. ב. לפי מה שהבנתי לגבי עלות הלימודים ממש אין לי בטחון שאני אוכל למצוא את העלות לכזה דבר וגם להמשיך לחיות חיים נורמליים. לא כולם נולדו עשירים. אני בטוחה שיש הרבה אנשים בארץ שהיו רוצים ללמוד ברידמן או במכללה פרטית אחרת ואין להם את היכולת הכלכלית.

ינוקא1

New member
שלום.

לדעתי , לימוד של הילינג לא אמור להיות משהו יקר. גם אם אינך יודעת ומבינה כלום בנושא של מרידיאנים וצ'אקרות , אינך רואה הילות או כל מיני דברים מסוג זה , ואת רק מתכוונת להיות צינור לאנרגיה טובה עבור מי שנמצא לפניך , את כבר עושה הילינג - אולי אפילו יותר טוב מאנשים אחרים. אפשר למצוא מטפלים נהדרים בהילינג שמעבירים קורסים באופון פרטי , לא חייבים ללמוד הילינג דווקא במכללה.

bambi83

New member
מטפלים

יש לך מידע על מטפלים כאלה? הסיבה שחשבתי על רידמן היא ששמעתי המון על עידו נוימן, ראש מגמת ההילינג שם, מחבר שלמד אצלו פעם באופן פרטי. אני לא באמת יודעת הרבה מעבר לזה.

ינוקא1

New member
פשוט תקישי בגוגל "קורס הילינג"

יפתחו המון קישורים , תבררי מתוכם את מה שמוצא חן בעינייך. (אני חושב שגם דודי אדלר שכתב כאן לא מזמן מלמד קורס כזה בגבעתיים).

dudi adler

New member
במבי שלום, יוסף שלום

תודה יוסף שהזכרת את שמי, אני אכן מלמד.מס' שנים כבר לא בגבעתיים, אלא באופן פרטי אצלי, במושב רינתיה (עומד לעבור דירה בקרוב, לא יודע לאן..) יש עוד מטפלים טובים שמלמדים, אני יודע שגם עומר מלמדת.

doingood

New member
הילינג לכולם

רק לצורך הבהרה (יש לי בעיה קלה ביחסי אנוש, ופה המקום להתנצל), אני למדתי הילינג בכ-4,500 ש"ח לכל הלימודים, באופן פרטי. זה היה לפני שנה, ויכול להיות שהמחיר עלה, שווה לבדוק. לגבי טיפול, (ואני מתנצל על קידום המחירות שאני עושה לעצמי) לאחרונה העלתי את המחיר לטיפול יחיד ל-120 ש"ח לטיפול של שעה וחצי, ויש אפשרות למנוי חודשי. אני די בטוח שאני לא היחיד שמטפל בסכומים הללו, אבל אולי שווה לבדוק. מתנצל שלא הייתי ברור יותר קודם לכן. אני מאמין באמונה שלמה כי כל מי שרוצה לקבל טיפול הילינג יכול, וכל מי שבאמת רוצה ללמוד הילינג (גם אם לערב אחד) יכול גם כן.

יש הרבה דרכים ללמוד הילינג.

יש מכללות שהן הרבה יותר זולות מרידמן וגם זמן הלימודים שם הוא פחות (שנתיים). כמו מדיקולג', מדיקה, מהות וכו'... מעבר לכך, וזאת ההמלצה הפרטית והחמה שלי (והמאוד משוחדת כי גם למדתי ככה ואני גם מלמדת ככה) יש המון מורים פרטיים במחירים שווים לכל נפש. את בעיקר צריכה להתחבר למורה. בהצלחה!

תואר שני בבריאות הוליסטית ואמנויות

לומדים בלסלי יוניברסיטי, צריך בשביל זה תואר ראשון וכן אנגלית ברמה גבוהה, כי את התזה יש לכתוב באנגלית. המחיר - 25,000 ש"ח לשנה... זה באמת לימודים מאוד ייחודיים... לא בטוחה שאני יכולה להמליץ בלב שלם כי אני לא בטוחה שזה מתאים לכל אחד - אבל אני יכולה להגיד לך שעושים הרבה "חפירה עצמית" במהלך השנתיים וחצי לימודים...

bambi83

New member
תודה

נשמע מאוד מעניין, אבל לפי המחיר אין סיכוי שזה יקרה..

למעלה