לימודי גרפיקה

gili2001

New member
לימודי גרפיקה

מישהו יכול להמליץ לי על לימודים בתחום הגרפיקה.רוצה לפתח תחביב למקצוע.תודה!

michal6135655

New member
רעיון טוב

הי גילי.
אני מיכל מהאקריו ויש שם לימודי עיצוב גרפי עם התחייבות למציאת עבודה לבוגרים.
קודם כל נרשמים ועוברים שלב מיון, מי שלא מצליח במיון מקבל בחזרה את הכסף ששילם תמורת המיון.
מי שמצליח ממשך לקורס המלא. בקורס מלמדים את כל התוכנות שבהן משתמשים כיום בשוק, משלבים לימודי ארט, קופירייטינג ובניית אתרים בקורס הזה וכמובן לימודים מקיפים ויסודיים של עיצוב גרפי - גם לדפוס לא רק לאינטרנט. יש מלא שעות תירגול מעשי בסטודיו אפשר לקבל מלגות, בקיצור...כדאי.
אם אתה רוצה לשמוע עוד פרטים אתה מוזמן לכתוב לי מייל [email protected]
מה שלא תבחר לעשות...שיהיה בהצלחה :)

tanya1111

New member
תגובה על קורס גרפיקה

היי גילי, אני טניה תלמידה בהקריו בקורס גרפיקה.
זה קורס ממש מעניין, לומדים כל מיני תוכנות כגון פוטושופ, אילוסטרייטור ,פלייש.
יש לנו מורה מאוד טובה , מסבירה כל דבר ממש בעומק.עוזרת לכולם אם מישהו מתקשה.
אני מאוד נהנת ללמוד את זה ,זה כיף, שווה ומעניין.
אם את רוצה עוד מידע על קורס את יכולה לכתוב לי באימייל [email protected]
בהצלחה, טניה.

32dudu

New member
כמה עולה בהקריו הקורס הזה ?

הם בדרך כלל מאוד יקרים

michal6135655

New member
אל תהיה בטוח

אנחנו מציעים את הקורסים הכי מקיפים ויסודיים ובעלי תוכניות הלימודים העדכניות ביותר אשר משלבות לימוד תוכנות מקצועיות שמשמשות כיום את בעלי המקצוע בתעשייה.
כמו כן, קורס עיצוב גרפי ב-HackerU משלב גם לימודי ארט וקופירייטינג. מי שמסיים את הקורס הזה הוא נכס ממשי לכל מעסיק והאקריו ישימו אותו במקום עבודה.
בוגר קורס שכזה יכול לזכות במלגה שתממן חלק משמעותי בשכר הלימוד של הקורס. אשמח שתפנה אלי למסור את פרטי הקשר שלך וכך אוכל לתת לך את הפרטים במלואם. [email protected]
בברכה,
מיכל

michal6135655

New member
דודו, אל תהיה בטוח בכך

אנחנו מציעים את הקורסים הכי מקיפים ויסודיים ובעלי תוכניות הלימודים העדכניות ביותר אשר משלבות לימוד תוכנות מקצועיות שמשמשות כיום את בעלי המקצוע בתעשייה.
כמו כן, קורס עיצוב גרפי ב-HackerU משלב גם לימודי ארט וקופירייטינג. מי שמסיים את הקורס הזה הוא נכס ממשי לכל מעסיק והאקריו ישימו אותו במקום עבודה.
בוגר קורס שכזה יכול לזכות במלגה שתממן חלק משמעותי בשכר הלימוד של הקורס. אשמח שתפנה אלי למסור את פרטי הקשר שלך וכך אוכל לתת לך את הפרטים במלואם. [email protected]
בברכה,
מיכל

32dudu

New member
ובקשר לציורים שלך המדהימים

כל זה באמצעות הוובקאמ (יכולות הציור ) כי מאוד קשה לעשות באיילוסטרייטור דבר כזה עם פיין טול

תודה רבה :)

תלוי באיזה ציור מדובר, רבים הציורים שבהם השתמשתי בעכבר אבל בסופו של יום לצייר עם עכבר זה בערך כמו לצייר בשימוש בלבנה.

אם אתה מעוניין ב-wacom אל תקנה בארץ.

למעלה