לימודי גרפולוגיה

yafitavni

New member
לימודי גרפולוגיה

אני מעוניינת ללמוד גרפולוגיה (כמקצוע) היכן הלימודים רציניים, מעמיקים ומומלצים? (באזור ת"א עד רחובות)

לכי לאילון בן יוסף

אני לא יכולה להגיד לך איפה הלימודים הם רציניים אבל אני מתחילה ללמוד ביום רביעי עם אילון בן יוסף ותנסי להיכנס לאתר שלו, אולי זה יתן לך קצת מידע שימושי... http://www.eilon-by.co.il

ram3212

New member
אל תעיזי ללכת לאילון !!!!

הי, אני תלמיד לגרפולוגיה שנה שנייה, וכבר הספקתי להתערות בקהילת הגרפולוגים פחות או יותר :) בכ"א הבן אדם הזה הוא רמאי ! אין לו שמץ של מושג בגרפולוגיה מדעית, הוא משתמש בכלים מיסטיים ואינטואטיביים כדי להגדיר את המקצוע הזה הייתי בהתחלה אצלו וממש התאכזבתי אם את רוצה ללמוד באמת אני חושב שעטרה תוכל לתת לך פרטים על קורסים פרקטיים יותר וגם אני ישמח לעזור לך כי גם אני בתחילת דרכי לא ידעתי מי נגד מי, הכי חשוב דבר ראשון הוא איפה את גרה :)?

ram3212

New member
הרגע התברר לי איפה את גרה... :)

תנסי לבדוק אם יש לחנה קורן סניף בת"א

עטרה ב ט

New member
כמו שאמרתי במכללה למינהל אצל

דבורה הראל. אילון בן יוסף לדעתי לא רמאי. פשוט הוא משתמש בסוג אחר של גרפולוגיה. הוא מפענח דברים על פי הכתב, אבל לא לפי החוקים של הגרפולוגיה אלא לפי תקשורים מיסטיים. יש כמה שעושים את זה. אחת בנגב שמדברים עליה פה הרבה שכחתי את שמה. בעיקרון, אני יכולה להגיד, שבגלל הקטע המיסטי אילון בן יוסף יכול לדייק יותר בדברים כמו בריאות (שאחרים עושים את זה פחות טוב ממנו) אבל הוא ממש מדייק פחות בנתוני אישיות. למעשה, הידע שלו בפסיכולוגיה ובמרכיבי אישיות הוא די דל לדעתי. ביקורת על הספר שלו את יכולה למצוא במאמרי הפורום.

משהו שמע על מכון נפתלי

המכון נמצא בהוד השרון ורציתי לדעת האם כדאי להצטרף? המכללה למנהל זה בראשון לציון זה קצת רחוק לי

yafitavni

New member
אני מתלבטת

אני מתלבטת בין מכון נפתלי למכללה למנהל

למעלה