לימודי ג'אווה

mitush7

New member
לימודי ג'אווה

שלום רב לאחרונה קראתי כמה כתבות על כך שתכנתי ג'אווה מאוד מבוקשים בשוק כיום ויהיו מבוקשים גם מחר מהכתבה הבנתי שלא צריך תואר במחשבים כדי לעשות קורס בג'אוה. אשמח לדעת - האם העניין באמת כה פשוט ואפשר ללכת עם רקע בסיסי בלבד לעשות קורס ג'אווה ולהתקבל לעבודה או שהסיפור יותר מסובך מכך ?? האם בכלל יש היום קורס מחשבים שמוצא למישהו אם רקע בסיסי בלבד במחשבים ?? האם קורסים אלו פרקטיים או שאחריהם יש עוד הרבה זמן להתקבל לשוק העבודה (כגון נסיון וכו') ???????? תודה מראש

ניסיון ניסיון ועוד ניסיון

זו בד"כ מילת המפתח.. אם תסתכל במודעות דרושים

user32

Well-known member
מנהל
לא כל כך פשוט

בתור מי שמנהל את קבוצת הג'אווה בחברת הי-טק בינונית, אני יכול להגיד שאני נמצא היום בעיצומו של תהליך גיוס אנשי ג'אווה. לא הייתי מזמן לראיון מישהו שרק עבר קורס ג'אווה. אני מראיין בוגרי מדעי המחשב שלמדו ג'אווה (במהלך התואר, בקורס או באופן עצמאי) או מי שיש לו נסיון. נכון שיש מחסור אדיר ובאמת קשה למצוא אנשי ג'אווה אבל זו לא סיבה לקחת מישהו שלא יכול לבצע את התפקיד. אני עצמי הייתי מרצה בקורסים רשמיים של סאן בפיתוח ג'אווה בכמה ממרכזי ההכשרה המובילים בארץ ומנסיוני אני לא רואה מישהו שעל סמך קורס כזה של ג'אווה נהיה מתכנת. אגב, אפילו סטודנטים שלימדתי ושנשלחו ע"י חברות הי-טק גדולות והיו עם כמה שנים נסיון של QA או פיתוח ברמה נמוכה, בסיום הקורס אני לא יכול להגיד עליהם שהם ידעו ג'אווה ברמה מספקת לטעמי (חלקם פשוט לא ידעו לתכנת).

shee22

New member
שלום user32

רציתי לדעת אם יש אפשרות לעבוד שם :) אני שנה שניה בהנדסת בחשמל ואלקטרוניקה ולומד בנוסף תואר ראשון במדעי המחשב ומתמטיקה, כרגע אני לומד ג'אווה ורציתי לדעת אם אפשר להשתלב בעבודה אצלכם.. תודה אם תוכל לעזור לי או להפנות אותי.

למעלה