לימודי אנגלית
שלום,
אני עתיד להתחיל ללמוד בשנת 2015 (לא שנה הקרובה, שנה הבאה).
הבעיה העיקרית שלי היא שאני לא מתקבל כרגע בגלל האנגלית.
הרמה של האנגלית שלי בינונית ביותר. קיבלתי 194 (המינימום לעברית הוא 200) במבחן אמיר. (פסיכומטרי לא עשיתי, אני אמור להתקבל ע"ס ממוצע בגרות של 10.5).
החלטתי שאת השנה הקרובה אני מקדיש לשיפור האנגלית. כאשר יש לי שתי מטרות, הראשונה היא בעצם לעבור את מבחן האמיר ולהתקבל ללימודים (אם אוכל להגיע לרמת פטור ולחסוך מעצמי בזמן התואר - מבורך) והמטרה השנייה היא להגיע לרמת אנגלית גבוהה מאוד שתאפשר לי לימודים בהמשך בחו"ל (תואר שני, חילופי סטודנטים, הגירה וכד').
רציתי להתייעץ ולשאול בנוגע לקורסים שיש באנגלית.
אני גר בירושלים. וממה שאני יודע יש את וול סטריט וברליץ.
- האם מישהו מכיר מכון נוסף שעושה קורסים באנגלית?
- האם למישהו יש המלצות על וול-סטריט/ברליץ?
- אולי יש איזושהי תוכנית של האוניברסיטה שמציעה רק קורסים באנגלית? למי שבכלל לא סטודנט?
אשמח לשמוע הצעות וכד'..
שלום,
אני עתיד להתחיל ללמוד בשנת 2015 (לא שנה הקרובה, שנה הבאה).
הבעיה העיקרית שלי היא שאני לא מתקבל כרגע בגלל האנגלית.
הרמה של האנגלית שלי בינונית ביותר. קיבלתי 194 (המינימום לעברית הוא 200) במבחן אמיר. (פסיכומטרי לא עשיתי, אני אמור להתקבל ע"ס ממוצע בגרות של 10.5).
החלטתי שאת השנה הקרובה אני מקדיש לשיפור האנגלית. כאשר יש לי שתי מטרות, הראשונה היא בעצם לעבור את מבחן האמיר ולהתקבל ללימודים (אם אוכל להגיע לרמת פטור ולחסוך מעצמי בזמן התואר - מבורך) והמטרה השנייה היא להגיע לרמת אנגלית גבוהה מאוד שתאפשר לי לימודים בהמשך בחו"ל (תואר שני, חילופי סטודנטים, הגירה וכד').
רציתי להתייעץ ולשאול בנוגע לקורסים שיש באנגלית.
אני גר בירושלים. וממה שאני יודע יש את וול סטריט וברליץ.
- האם מישהו מכיר מכון נוסף שעושה קורסים באנגלית?
- האם למישהו יש המלצות על וול-סטריט/ברליץ?
- אולי יש איזושהי תוכנית של האוניברסיטה שמציעה רק קורסים באנגלית? למי שבכלל לא סטודנט?
אשמח לשמוע הצעות וכד'..