לימודי אמנות בערב

• פותח הנושא giri
  • פורסם בתאריך

giri

New member
לימודי אמנות בערב

לדרור, או אפרת, או כל מי שיודע - יש לימודי ערב לתואר בבצלאל? חלום חיי הוא ללמוד שם, אבל כרגע אני במצב בו ב - בערך - 8 שנים הקרובות אני אוכל ללמוד רק בשיעורי ערב או כל צורה אחרת שלא מתנגשת בעבודה... (ואני יודעת שאף אחד עוד לא קיבל אותי, השאלה היא אם בכלל מבחינת התזמון יש לי סיכוי)

DrorCh

New member
לא

תוכלי להכנס לאתר של בצלאל www.bezakel.ac.il ליותר פרטים אבל מצטער אלא לא לימודי ערב

giri

New member
בוהוהוהו...../images/Emo10.gif

זה כל כך עצוווווווווווווב!!! שתדע לך שאני מקנאת בך בטירוף, אתה מגשים את חלום חיי, ולי לא תהיה ברירה אלא לעשות איזה תואר מגעיל במדעי המחשב או מנהל עסקים או הכי גרוע - שניהם...
בא לי לבכות כל פעם שאני חושבת על זה. בעיקר אחרי הפירסומות שהיו לבצלאל השנה. הרגשתי שמישהו פונה אלי אישית... (אתה בטח חושב שאני מגזימה... מטבע הדברים, לא ראית שום ציור רציני שלי... אבל בלי קשר זה פשוט עצוב). טוב, בעוד שמונה שנים אולי אני כבר אהיה בנאדם חופשי.

Druyanizem

New member
FREE GIRI!!!!!

היי גירי... אם זה כלכך חשוב לך ללכת ללמוד... למה שלא תעשי את זה?

giri

New member
אמן...

בוא רק נגיד (זה כמה שאני יכולה להגיד...) שממקום העבודה שלי לא משתחררים כל כך מהר.

Druyanizem

New member
שבכניקית...אה...

הבנתי אותך :) תביימי את המוות שלך ותעברי לקנדה.

pomelit

New member
לדעתי

ובתור מישהי שלא מצאה את הכוח לעשות את זה בעצמה (עדין) - תרדי מהעניין של בצלאל בינתיים - בכל מקרה זה לא רלוונטי לשמונה השנים הקרובות. א-ב-ל קחי את עכבר העיר במקום מגוריך, מצאי סדנה שמדברת אליך, ולכי לשיעור נסיון, עד שתגיעי לסדנה ולמורה שימצאו חן בעיניך ותעשי שם קורס. גם תעשירי את תיק העבודות שלך ותשפרי את הסיכויים להתקבל למבצלאל או לכל מוסד אחר בעוד שמונה שנים, גם תרכשי מיומנויות ותשתפרי, וגם תהני

למעלה