Marble Arch
New member
לימודי אימון
היי לכולם,
אני אתחיל בהתנצלות - אני בטוחה שהנושא כבר נידון, אבל עשיתי חיפוש והסכלתי במאמרים ולא ממש מצאתי.. אפשר גם להפנות אותי לדיונים רלוונטיים
סיימתי השנה תואר ראשון בפסיכולוגיה, ואני מעוניינת לעבוד עם בני נוער ומבוגרים עם או בלי ADD/ADHD בנושאים של תכנון זמן, מיומנויות למידה, ארגון, פרודוקטיביות וכדו'.
עד השנה חשבתי על תואר שני בפסיכולוגיה קוגנטיבית, אבל עכשיו התחלתי לחשוב על כיוון של אימון, והשאלה שלי היא בעצם- מה קורה בעולם האמיתי? כרגע אני רואה רק את מה שנמצא באקדמיה..
האם לשכת המאמנים בישראל נחשב לגוף רציני? האם יש חשיבות למיקום הלימודים (הסתכלתי בבתי הספר שמפורסמים שם, האם לקוחות מסתכלים עלי אחרת אם למדתי בבית ספר כזה או אחר?)? האם יש המלצות לבתי ספר מסוימים?
האם אתם חושבים שיהיה לי יתרון בשוק העבודה כבוגרת תואר שני בפסיכולוגיה קוגנטיבית? או שמה שחשוב זה הניסיון וההצלחות?
האם עבודה כמאמנת משמעותה בהכרח עבודה כעצמאית? אתם מכירים מאמנים שעובדים כשכירים?
תודה למשיבים
אשמח גם להמלצות אישיות על בתי ספר וכדו'..
היי לכולם,
אני אתחיל בהתנצלות - אני בטוחה שהנושא כבר נידון, אבל עשיתי חיפוש והסכלתי במאמרים ולא ממש מצאתי.. אפשר גם להפנות אותי לדיונים רלוונטיים
סיימתי השנה תואר ראשון בפסיכולוגיה, ואני מעוניינת לעבוד עם בני נוער ומבוגרים עם או בלי ADD/ADHD בנושאים של תכנון זמן, מיומנויות למידה, ארגון, פרודוקטיביות וכדו'.
עד השנה חשבתי על תואר שני בפסיכולוגיה קוגנטיבית, אבל עכשיו התחלתי לחשוב על כיוון של אימון, והשאלה שלי היא בעצם- מה קורה בעולם האמיתי? כרגע אני רואה רק את מה שנמצא באקדמיה..
תודה למשיבים