לימודי אימון

7יעלה

New member
לימודי אימון

שלום ,אני מעוניינת להתחיל וללמוד אימון קבוצתי . אשמח לקבל פרטים במסר על - גומא icu אפקט הפרפר ואשמח לדעת , האם עדיף ללמוד במקום שנותן הסמכה שמאוגדת בגוף שאחראי על מאמנים ? האם יש כזה בכלל ?
 

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
אימון קבוצתי

אימון קבוצתי הוא תחום חדש במסגרת האימון. אם בתחום האימון יש התחלה של מערכת הסמכה על ידי לשכת המאמנים, בתחום האימון הקבוצתי זה עדיין לא קיים. הייתי הולכת על בית ספר מוכר אשר עוסק בתחום זמן מה. שני מקומות נוספים וותיקים בנושא אימון אישי בקבוצה: המרכז לאימון בקבוצה של כרמלה קיט ובקואצ'מי.
 
חשוב להבדיל

בין אימון אישי בקבוצה לאימון קבוצתי. בגומא לומדים אימון קבוצתי - אני סיימתי לאחרונה ואשמח לענות לך על שאלות ספציפיות בעניין יוספה
 

einatgross1

New member
גם בוגרי מכון

מראות אסטרטגיה מוסמכים לעסוק באימון קבוצתי. זהו אחד ממסלולי ההתמחות הותיקים במכון שהתחיל לפני כ-8 שנים. בהצלחה,
 
למעלה