לימודי איור בשנקר

omern25

New member
לימודי איור בשנקר

שלום רציתי לדעת אם מישהו למד בשנקר ויכול להמליץ אני מתעניין באיור שנוטה לריאליסטי בסגנון נורמן רוקוול לדוגמה וגם בקונספט ארט של סביבות האם מלמדים שם טכניקות כאלו והאם יש עבודה כמאייר בסגנון זה? תודה מראש...

iX

New member
יש לך לינק לנורמן הזה? בכל אופן,

לא נראה לי שכדאי לך להתקבע כבר מעכשיו על סגנון מסוים ולבסס עליו את עתידך, מה גם שהלימודים עשויים לשנות את כיוונך. אני חושב שבלימודי איור מלמדים טכניקות כלליות יחסית ואין התמקדמות בסגנונות מוגדרים.

romi1304

New member
IX צודק

תחום האיור שונה מתחום הציור. בשנקר יש דגש גדול מאד בתחום האיור על בניית קונספט, העברת מסר וכאלה דברים. כמובן שיש דגש רב על ויזואל טוב, אבל את הצד הזה כל אחד מפתח לכיוון שונה, כטוב בעיניו. יש לימודי טכניקות ויש גם שימוש רב בטכניקות האלו במהלך הלימודים, אבל אף אחד לא יגיד לך לאייר ריאליסטי, מופשט או כל סגנון אחר (חוץ מבתרגילים ספציפיים).

omern25

New member
אז ככה

לא בדיוק הבנתי לאיזה כיוונים יכול מאייר להתפתח בניגוד או בשונה מלציור בלימודי אומנות. הרי גם צייר וגם מאייר יכולים לצייר לספר ילדים לדוגמה מה ההבדל בינהם? אני מנסה להבין מה יותר מתאים לבניית סטורי בורד וקונספט ארט שבקישורים שאני מצרף

omern25

New member
כמה קישורים ואיור שעשיתי בפוטושופ

norman rockwell לעשות חיפוש בגוגל תמונות תודה על התגובות

sherban

New member
לא נראה לי שתמצא את מה שאתה מחפש

בלימודים בארץ. א. לא בטוח שיש מספיק אנשים בארץ שיודעים את החומר מספיק בשביל להעביר אותו לתלמידים. ב. אין עניין בתחום. כמו שכתבו לך כבר - בשנקר ודומיו לא אכפת להם אם אתה מצייר ראיליסטי או אבסטרקטי או מה שבא לך. רק שתדע ל"הביע את עצמך" וכנראה להתפלסף על זה קצת. אם אתה רוצה ללמוד קונספט ארט תקנה כמה דיסקים של GNOMON שם מלמדים, ברמה זו או אחרת, את מה שאתה מחפש. חוצמזה, קח שיעורי רישום פרטיים ותסתובב עם מחברת ציור עליך כל הזמן.

gavriel15

New member
ממש לא

אומנות ואיור אלו הם תחומי לימוד שונים לגמרי איור זהו תחום ששייך לתקשורת למסר יש לקוח באומנות הדברים אינם תלויים בדבר באיור ספר ילדים למשל צריך לבנות גריד דמות קונצפט עיצובי סיגנון חוץ מכשרון אלו הם דברים שלומדים אותם ברור שכל אחד רשאי לבוא ולצייר ספר ילדים בדרך כלל זה גם נראה ככה ויש גם תמיד יוצאים מן הכלל שעושים גם את זה וגם את זה אבל לא לטעות בהבדל ולא לזלזל במקצוע

omern25

New member
האמת

שלא זלזלתי באיור אני פשוט מנסה להבין את הכיוון שלו ןזה בעצם כמו שאמרתם- קשור למסר (תקשורת חזותית, אכן) מעניין אותי אם הסיבה שלא ניתן למצוא רמת איור כמו זו שבחו"ל היא כי אין דרישה לכך מה שאומר שגם אולי אין עבודה בכך. אם כבר מדברים שיעורי רישום פרטיים מישהו חכול להמליץ על כאלה ועל רישום מודל באיזור המרכז?

למעלה