לימודים

מחפשת שיעורים פרטיים בנושא מערכת תיב"ם

שלום ! אני מחפשת משהו שנותן שיעורים פרטיים בנושא גרפיקה ממוחשבת ויישומם במערכת תיב"ם (בהקדם האפשרי...) מי שמעוניין נא לכתוב למייל : [email protected] תודה

yammitl

New member
מחפשת מורה פרטי לשפת עדה (ADA)

קורס אחרון בתואר, הנדסת תוכנה הפשטה ועיצוב מונחה עצמים. הקורס, תאמינו או לא, מועבר בשפת עדה. מחפשת מישהו שמכיר/שולט/שמע/יודע עדה, ומוכן (תמורת תשלום הוגן כמובן) להעביר לי שיעורים פרטייםן\. אשמח לשמוע מכם כי היאוש מכה חזק... [email protected] תודה ויום טוב

מחפשת מורה פרטי למדעי המחשב

שלום ! אני מחפשת משהו שנותן שיעורים פרטיים בנושא גרפיקה ממוחשבת ויישומם במערכת תיב"ם (בהקדם האפשרי...) מי שמעוניין נא לכתוב למייל : [email protected] תודה

orenmary

New member
צריך עצה...

אני מתחיל ללמוד באוקטובר ומאד מתלבט מה,אין לי העדפות או מקצועות שאני נמשך אליהם,אני רק יודע שאני מוכשר בטירוף ומחפש מקצוע מכניס שאפשר להתקדם בו ולהגיע לדרגות ניהול. אחת האופציות העומדות בפני היא הנדסת תוכנה בבן גוריון(לשם התקבלתי),בעבר למדתי מחשבים בתיכון ואף עשיתי כמה קורסים בפתוחה(אני מדבר על כיתה י),יש לי ראש מתמטי ויש לי חישבה מאד מקורית ויצירתית בכל הקשור לתיכנות. הבעיה העיקרית שאני לא כל כך נמשך לתחום(יותר נכון ללימודים,כי כשאני אכנס לשוק העבודה עצמו זה יהיה סיפור שונה),ואני לא מהפריקים שיושבים כל היום על המחשב וחושבים איך לשפר את התכנה... אני מבין שהלימודים מאד מאד קשים וצריך להיות משקיען רציני ולאהוב מאד את התחום בכדי לעבור אותם. השאלה אם זה נכון,והאם לוותר על התחום בגלל שאיני פריק?האם חובה להיות חולה מחשבים בכדי להיכנס(ולהצליח!!)בתחום?האם ללכת על האופציה השניה שלי(חשבונאות+משפטים,שגם זה לא בדיוק אהבת חיי)?

beitarist1

New member
שלום לכל חברי הפורום....שאלונת../images/Emo220.gif

אני מועמד בעתודה האקדמית להנדסת מחשבים באוניברסיטה העברית, הרבה אנשים אמרו לי שכדאי לקחת גם מגמה משנית כלומר לעשות תואר דו-משני והבנתי שבאמת ניתן לעשות כזה דבר אך רק עם מתמטיקה/פיסיקה/מנהל עסקים, חשבתי על מנהל עסקים השאלה היא האם יש עומס כבד בלימודים או שאפשר לעמוד בזה, אם יש כאן מישהו שעושה דו-חוגי אשמח לשמוע את המלצתו. דבר נוסף- אין לי שום ידע בפיסיקה האם צריך לעבור איזושהי הכנה ללימודים או פשוט ללמוד מספר, וא"כ אילו נושאים(יש לי הרבה חברים שכן לומדים פיסיקה ולכן אוכל להשאיל מהם ספרים)??? שבת שלום לכולם!!!!

arnonrgo

New member
ספר

יש ספר טוב שנקרא Ada as a second language של Norman Cohen בכל מקרה אמנם לעדה יש כמה מוזרויות אבל בסה"כ שפה לא מאד מסובכת ואפילו משפיעה - למשל מנגנון הgenerics של #C דומה יותר לGenerics של ADA מאשר לTemplates של ++C כמו כן היא עדיין מתחדשת (יחסית לא מזמן יצאה Ada 2005 , יש גרסא לNET., גרסא שמתקמפלת לbytecode וכו) בכל מקרה בהצלחה בקורס :)

a d i r 1 9 8 2

New member
דנית או אצבעונית

היית צריכה לרשום מאיזו עיר את ... ואז מישהו מאותה העיר יפנה אליך ..

מחפשת מורה פרטי בנושא גיאומטריה חישובית

היי אני מחפשת מורה פרטי בנושא גיאומטרייה חישובית באופן מיידי. למעוניין לשלוח מייל ל : [email protected] תודה

natihanuka

New member
לימודי הנדסת תוכנה / הנדסת רשתות תקשורת

שלום לכולם, אני מעוניין להתחיל ללמוד לתואר במקצועות המחשבים, יש לי הרבה התלבטויות בנושא של מה ללמוד, ההתלבטות העיקרית היא בין הנדסת תוכנה להנדסת רשתות תקשורת. אשמח מאוד לשמוע הצעות של מי שלמד את הנושאים ויכול לעזור לי לבחור, בעקרון שני הנושאים מעניינים אותי, מעניין אותי לדעת מה יותר מבוקש היום בשוק ומה מעניין מקצועית. כמוכן אשמח לשמוע המלצות על מוסדות שלמדים את הנושאים האלו. תודה ושבוע טוב, נתי.

למעלה