לימודים

לימודים

שלום עומר :) אני עוד מעט משתחררת ויש לי התלבטויות בקשר לכיוון בחיים שלי והמשך הדרך אני הנדסאית,והיתי רוצה לדעת האם התחום מתאים לי וכדאאי להמשיך לתואר ראשון? אחרי הלימודים כדאי לי ללכת לעבוד ואחר כך ללמוד או להתחיל ללמוד ישר..יש לי כל כך הרבה שאלות..לא יודעת אפילו איפה להתחיל
האם התחום המקצועי שבחרתי מתאים לי? וונג'ו גבו האגאלאז האם אחרי השיחרור כדאי לי ללכת לעבוד? (או ישר להתחיל ללמוד) (יש לי הצעת עבודה שיכולה להביא לי נסיון בתחום שלמדתי) מאנאז בקראנה מאנאז בנוסף חשבתי לשפר את האנגלית שלי,האם כדאי לי ללכת למוסד בו תכננתי ללמוד אנגלית או ללכת למוסד אחר? גבו בקראנה אלגיז והשאלה האחרונה,אם אני אבחר להמשיך לתואר ראשון בתחום שבחרתי,האם המקום בו תכננתי ללמוד הוא טוב עבורי? גבו ג'רה וונג'ו אני מצטערת על כמות השאלות..פשוט כל אלה הם ההתלבטות שלי ומאוד חשוב לי לקבל תשובה.. תודה רבה לך!!! :))

הפרספקטיבה שלי

מנסה..... נראה שהתחום הנדסאית מתחבר אלייך טוב ונראה שאת נהנית ממנו. אין מומלץ כרגע להמשיך לתואר...אלא כן להשיב בחיוב להצעת העבודה באזרחי וזאת על-מנת שתוכלי לראות איך ומה את מרגישה עם המקצוע באופן שונה (באזרחי). נראה שהרעיון ללמוד אנגלית במוסד אליו את נמשכת הוא מבורך, וזה זמן טוב נוסף להמשך הדרך והחלטה נבונה להחליט לאן מועדות פנייך. וחוץ מזה עבודה תוכל לעזור לך לחסוך להמשך ובמקביל ללמוד. זוהי הזוית ראיה שלי. במה שתחליטי שיהיה המון בהצלחה!
מקווה ששהבנתי את הפריסה נכון.

שלייקסום...

יש משהו במילים שלך... שגורם לי להרגיש שאת ממש מתקשרת בזמן שאת פורסת את הרונים... אני נהנית תמיד לקרוא את הפירושים שלך כי יש לי את ההרגשה שהם גבוהים... כאלה... אני מקווה שאני מובנת... בכל מיקרה, זה כמו שלפעמים אנשים מכירים מקום שהם אף עם לא היו בו או אדם שאף עם לא פגשו... איזה קשר קארמתי... ככה אני מרגישה שיש בינך לבין הרונים, שיש לך איזה קשר איתם...

את נפלאה!!!../images/Emo24.gif

אני גם חשה זרימה...עם הנושא של הפורום וממש כיף לי.. אנחנו כמובן עוברים המון גלגולים ויש זכרונות ומשקעים ומה לא.... אני מודה לך על הפורום החמים והטוב הזה שמחבר אותי למקום שליו וממלא. תודה תודה תודה על העידוד הרגישות והחום

מסכימה עם שליקוס

תעבדי מיד. התחום מתאים אולי ישתנה בעתיד אבל כעת זה נכון.. תרחיבי תתואר ותשפרי תאנגלית (נדמה לי) בהצלחה

תשובות

1. כן - אבל כנראה שלא לתמיד 2. אחרי השחרור מומלץ שתשימי דגש על התחום החברתי, שם יהיו לך שיעורים. אם לעבוד או לא לעבוד, זו החלטה פחות חשובה מבחינה קארמתית כרגע. כל החלטה תהיה בסדר. 3. השאלה לא ברורה 4. ניראה שכן. הצלחה!

למעלה