לימודים

חייםלוי

Member
מנהל
אני לא יודע מה החוקים אבל כשלמדתי

לא כל כך מזמן באו אנשים מבוגרים רק לשמוע. במקרה הזה זה היה תלוי במרצה. אם הוא היה מוכן הם יכלו לשבת בשיעור בלי לשלם. לרוב המרצים זה לא מפריע. כמובן שצריך לברר אם יש מדיניות רשמית של האוניברסיטה בעניין.

חיים, לא נראה לי סביר הסידור הזה.

גם אנשים שהם שומעים חופשיים, בלי קשר לצורך בציון או בתעודה או בתשלום, חייבים להרשם. אין לשכוח את עניין הביטוח. כותבת את זה מנסיון של 25 שנה עבודה באוניברסיטה.

maxima

New member
לפי מיטב ידיעתי.....גם שומע חופשי

צריך לשלם.......... אני כותבת זאת כתלמידה ותיקה בתכנית לימודים לגיל השלישי בבר אילן

yaely2

New member
מנהל
חיים צודק אך זה נגד המדיניות ../images/Emo85.gif

שלום,
נדיר שמרצה מסכים, אלא אם כן יש הכרות קודמת, כמו למשל סטודנט לשעבר שלמד אצל אותו מרצה וכו'. המרצים לא מסכים בדרך כלל כי זה נגד המדיניות של האוניברסיטה

yaely2

New member
מנהל
הלימודים שלי בבר אילן ../images/Emo63.gif../images/Emo121.gif

לאיזו ולאמי ולכל גולשי הפורום ששאלו, שאלתם אותי על לימודיי לצערי לא היה לי זמן להשיב. אתכם הסליחה, ובכן אני סיימתי תואר M.A ( = תואר שני) ב"ספרות עם ישראל", עם התמחות בספרות יידיש במקור. כל שאתם עוד רוצים לדעת רק שאלו ואענה.

offe

New member
מחרוזת פנינים ../images/Emo140.gif

איזה ניק יפה. ברוכה גם את לחברתנו - חברת השישואיסטים פלוס. כל הנכנס - הרי זה משובח.
offe

מרגש מאד

התרגשתי מאד לנוכח התגובות שקבלתי לפניה שלי בעניין לימודים בגיל השלישי.מסתבר שיש גם ישראלים נחמדים ואכפתיים וזה מרגש. קשה להבין את ההגיון שעומד מאחורי רוע הגזרה שלאזרחים ותיקים אסור לקחת חלק בהתרחשות שהעקרון בה הוא זה נהנה וזה אינו חסר.

למעלה