לימודים?

• פותח הנושא byron
  • פורסם בתאריך

byron

New member
לימודים?

שלומלום לכולם אני מתכנן להתחיל ללמוד רפלקסולוגיה ורציתי לדעת מה צפוי לי בזמן הלימודים? האם אפשר ללמוד את הנושא וגם להמשיך ולעבוד במשרה מלאה? כמה זמן נמשכים הלימודים? היום יש הרצאת מבוא ברידמן, שאני הולך אליה, אבל רציתי לדעת מהו המקום המומלץ ללמוד? (באזור ירושלים) תודה מראש

avorly

New member
byron, ברוך הבא בצל פורומינו

ובתור קולגה לעתיד- ברוך הבא למקצוע. הלימודים ברפלקסולוגיה מאוד מעניינים ותמיד מוצאים בהם משהו חדש, גם אם הגעת מתחום אלטרנטיבי כלשהו. אני אישית, לדוגמא, למדתי רפלקסולוגיה לאחר שכבר עבדתי ברפואה סינית. ולמרות שכבר ידעתי די הרבה על הרפואה ההוליסטית, בכל שיעור למדתי משהו חדש. לגבי עבודה במשרה מלאה- בהחלט אפשר להמשיך. יש גם לימודי ערב. חשוב לזכור רק שצריך להקדיש זמן לתרגולים, עבודות והתכוננות למבחנים. אחרי שתהיה בהרצאת מבוא, ספר לנו איך התרשמת. אני בטוחה שתקבל גם תגובות מחברי לפורום ולמקצוע. המון

0 אור 0

New member
השלמות

הלימודים המלאים אורכים 3 שנים: שנה ראשונה - מוסמך שנה שניה - בכיר שנה שלישית - מומחה מטפלים רבים שעובדים בשטח הסתפקו בשנה אחת או לכל היותר שנתיים. -- טיפ חשוב: כל אחד עם הקצב שלו, אבל לרבים לקוח כמעט כל השנה הראשונה לפני שמתחילים לקבל תחושה של מטפל שיודע מה הוא עושה, ואל נותר לי אלא להתטרף להמלצתה של אורלי - כדאי לתרגל כמה שיותר מחוץ לשיעורים.

byron

New member
תודה

היה ממש מעניין, שמעתי כבר פעם הרצאה בנושא, אבל המרצה בהחלט הוסיפה. הם בהחלט יצרו מספיק אלטרנטיבות לשיעורים כך שאפשר להמשיך לעבוד וללמוד. נראה אם אני אצטרף ללימודים עכשיו או אח"כ. (אני לא מתחום האלטרנטיבי בכלל, כך שזה יהיה הקורס הראשון שלי בנושא)

למעלה