לימודים

Doctor Evil

New member
אני לא יודע כמה זמן את גרה בחו"ל...

אבל נראה לי ששכחת לדבר עברית.

../images/Emo6.gifחחחחחחחחח....

וואי איך הרגת אותי עכשיו!!! חחחחח.... באמת לא הבנתי מה היא רוצה... בטח היא התכוונה שלימודים זה דבר חשוב בעתיד... נו אז מה נראה לך שאנחנו עושים בחו"ל? משחקים שש-בש עם הפקיסטינים? לאאאאא נראה לי... ברור שלומדים פה... מה גם... שאנחנו מרוויחים שפה... (ולא חס וחלילה שלא תחשבי שאני בפקיסטן או משהו... אני בבריטניה... פווול פקיסטנים הודים.... וכל התלבושות המוזרות...) בה ביי...

EROTOMANIA

New member
חחחח יודאת..

אבוי זה לא נחמד לצחוק על אחרים...גם אני מתחילה לשכוח קצת.. אבל אני מרושעת אז מותר לי.

Pidimenopolis

New member
נכוןןן...

אני בכלל נהייתי עילגת לפני שיצאתי מהארץ, ישבתי עם מישהו על ספסל והסתכלנו על.."חלונים"..זהו, הוא עוד זוכר את זה..:| חוץ מ"אש קטן" "מכנסיים קטנות" יווו,אתם יודעים מה ראיתי היום? מלמדים בביצפר בשפות זרות גם ע ברית, אז ראיתי כזה review sheet אויי, זה כמו בכיתה א´, אם סיפורים מתוקים כאלה ומשפטים טיפשיים התחלתי לצחוקקק..

EROTOMANIA

New member
חחח חלונים..

וגם שולחנים, דלתים, כיסאים.. זה ממש מצחיק... חברה שלי רשמה לי בכרטיס ברכה לכריסמס you is my best friends ודיי צחקתי על זה בהתחלה.. אבל זה לא יפה יא, מלמדים אצלך עברית? איזה יופי.. כל מה שיש פה זה ספרדית, גרמנית, לטינית וצרפתית.. נראה לי...

Pidimenopolis

New member
חח,כן

רק שאני אמרתי חלונים עוד לפני שעזבתי את הארץ וחודשיים אחרי שהגענו לפה, וסופסוף קיבלתי את האינרנטט חברים טובים אמרו שעד שאני אחזור לארץ כבר יהיה בלתי אפשרי לדבר איתי, אחח, החסרונות של הבילינגואליות (ביסקסואליות, פחחח, פשוט משעשע איך זה פופולרי בכל מקום שמגיעים אליו.

Revi517

New member
אני בכלל מאבדת את העברית שלי

אני רק קוראת, אין לי עם מי לדבר

למעלה