לימודים

שורד7

New member
לימודים

שלום , השתחררתי מהצבא לפני קצת יותר משנה. התחומים שבהם אני מתעניין והייתי רוצה ללמוד ולעסוק בעתיד הם: כלכלה, מנהל עסקים, חשבונאות, ראיית חשבון, עיתונאות תקשורת, חינוך גופני... הבעיה היא שאני לא יודע מספיק על כל נושא, לא יודע איפה הכי כדאי לי ללמוד מה. מה יותר צריך את זה בשוק , האם צריך פסיכומטרי בשביל ללכת ללמוד למכללה? הכי חשוב לי זה ללכת ללמוד מקצוע שיהיה לי אפשרות לצאת לעבוד בזה איך שאני מסיים את הלימודים. כמובן ששום דבר לא בטוח אבל בכל זאת אם מישהו יכול לעזור לי תודה תודה רבה!!! שיבורך או שתבורך

לשורד7

שלום שורד7, לפי מה שכתבת אתה מתעניין במגוון רחב של תחומים. זה מצויין שיש לך יכולת בחירה, אבל זה באמת יכול להיות מבלבל. התחומים שציינת הם שונים מאוד אחד מהשני מבחינת לימודים ועבודה. נראה כי אין לך מספיק ידע על מה שאתה מחפש. זה טוב מאוד שאתה מגדיר לעצמך שחשוב לך היציאה לעבודה מייד עם סיום הלימודים. הייתי מציעה לך לברר היטב על המקצועות שציינת. חפש אנשים שעוסקים בזה ושאל אותם מה הם עושים ועל אפשרויות התעסוקה במקצוע. כשתהיה לך תמונה ברורה יותר תברר גם על תנאי הלימודים של כל מקצוע, אך קח את זה צעד צעד. בהצלחה, ניבה

למעלה