לימודים.

Y a i r 1 9 9 2

New member
לימודים.

מה אתם הולכים ללמוד? איפה? אילו שיעורים קיבלתם לחופש? סתם חזרה במתמ' או חובה? מס' עמודים? זה סקר השוואה כזה בתכנית של כיתות יוד בערים אחרות (אני בראשון) והעבודות לחופש..

Y a i r 1 9 9 2

New member
...

ביוטכנולוגיה בגמנסיה הריאלית בראשון. קיבלתי עבודה (שרשום שצריך להכין את כולה עד לשיעור הראשון) מחורבנת בלשון שהספקתי רק ללכלך אותה. ועוד אחת מחורבנת במתמ', 17 עמודים שמתוכם עשיתי 0.

תורי:)../images/Emo110.gif

ת"א.. מממ קיבלתי רק במתמטיקה 4 עמודים
זה נשמע קצת אבל זה ממש ממש ממש מלא בכל דף.. הכל בכתב קטן ודחוס לגמרי..
זה אמור להיות הכנה למבחן שיש בתחילת שנה.. לא צריך להגיש או משו.. פשוט כדי שלא נשכח תחומר למבחן.. אני מקווה שאני אספיק לעשות..:)

Behind BlueEyes

New member
: P

פסיכו'-סוציו' וגאוגרפיה . ולא נתנו לנו כלום לחופש!!! חחח רק נתנו כזה חזרה במתמטיקה למי שב5 יחידות..אבל גם לא נראה לי שהרבה עשו ולא בודקים את זה או משו.. ככה שלא היה לי :)

בטוח שהעבודה שלי הכי גדולה.. חח

נתנו לנו כ40 עמודים, כן כן, 40!!!! עשיתי כבר 25 ואני מקווה לסיים עוד איזה 10 שיישאר לי קצת.. זו הייתה סתם חזרה, לא חובה, אבל די צריך לעשות אם רוצים להישאר יח"ל..

noyil

New member
מדעי המחשב וביולוגיה

קיבלתי המון שיעורים במתמטיקה אבל לחזרה ולא לבדיקה, אני עושה בערך שליש רק בשביל לא לשכוח את החומר (ברוב העמודים עשיתי תרגיל כן ו2 תרגילים לא
) בשנה שעברה לא הכנתי בכלל את העבודה לחופש, שכחתי את כל החומר ובמבחן שהיה בתחילת השנה קיבלתי 40.. לפחות למדתי את הלקח.

s h a r o n 7

New member
../images/Emo122.gif אאאאאאאאאאאאאאא ../images/Emo126.gif

אני אפילו לא רוצה להזכר חחח קיבלתי שיעורים רק במתמטיקה ... סוג של חזרה למבחן ויכול להיות שנצטרך להגיש חחחחחחחח קיבלתי 50 תרגילים בגיאומטריה ו- 40 תרגילים באלגברה. סיימתי רק את האלגברה
וחברה שלי נגיד סיימה גיאומטריה אבל לא התחילה אלגברה אז נעתיק אחת מהשנייה חחח ואני הולכת ללמוד במגמת פסיכולוגיה-כלכלה בת"א

עונה :)

מה אתם הולכים ללמוד? איפה? אומנות
וביולוגיה ^^. אילו שיעורים קיבלתם לחופש? סתם חזרה במתמ' או חובה? מס' עמודים? חוברת במת', לחזור על החומר.. וגם חומר שהם לא הספיקו
40 עמודים |:

מיכווש

New member
../images/Emo203.gif חדשה בפורום, עונה

קוראים לי מיכל אני בת 15 לומדת ברמת גן. מממ מגמה לא בחרתי כי אצלינו מגמות זה מיא. ושיעורים קיבלתי הבלשון מתמטיקה וערבית.

Meitarii

New member
ברוככה הבאה ../images/Emo24.gif

אני מיתר , בת 15 (היום
) מראשון

Meitarii

New member
אמממ..

אממ בעיקרון שנה הבאה אני ממשיכה בביצפר שלי..הוא שש-שנתי אני לומדת במגמה של תעשיה וניהול :) ואקיבלו לחופש עבודה במת' שהיא חובה , אם לא עושים לא ניתן לגשת למבחן הראשון.. והיא בערך משו כמו 150 תרגילים.. ובלשון קיבלנו נושאים שאנחנו חייבים לשלוט בהם..

DEANC

New member
אענה לך../images/Emo3.gif

אני הולך ללמוד כל מיני מקצועות שמעממים במקום מרושע המכונה 'בית-ספר'. כדי להוסיף חטא על פשע, אלך ללמוד מדע חישוב במרכז לחינוך מדעי, יופּי היי. קיבלתי עשרות תרגילים במתמטיקה, עוד לא התחלתי אותם. אני מת"א.

נמנמנ..

מה אתם הולכים ללמוד? איפה? טכנולוגיה ופיזיקה- כן, אני מזוכיסטית!!!! אילו שיעורים קיבלתם לחופש? סתם חזרה במתמ' או חובה? מס' עמודים? מתמטיקה! בערך 100 תרגילים. כל תרגיל בערך 20 דקות לפתור. את החשבון תעשו לבד. עשיתי 6 תרגילים בנתיים=/ אבל הלימודים מתחילים רק אחרי הפגרת חגים- באוקטובר. אז יש לי עוד קצת זמן...

למעלה