לימודים מעשיים..

Victor Wooten

New member
לימודים מעשיים..

מה צריך להוציא בשביל לעשות שיעור מעשי על רכב? תאוריה אני בקרוב ניגש ושבוע הבא אני רוצה להתחיל מעשי,איזה אישורים צריך להוציא? ועוד שאלה יש לי יומולדת 17 בסוף יולי אז אני יוכל לגשת לטסט באוגוסט, אז כדאי לי להתחיל חודש הבא ולעשות 2 שיעורים בשבוע או בחודש יוני ולעשות 3 בשבוע? מה עדיף לי?

learndriving

New member
חחההה יש המון הפתעות בחיים שלא

נדע מה יקרה לנו בעתיד שאי אפשר לדעת. דוגמה, בשנה שעבר (חודש מרץ 2005)התחלתי ללמוד שיעורי נהיגה וחשבתי שהייתי הולך לעשות טסט בקיץ. כבר עברה השנה בדיוק שלא עשיתי טסט עד אתמול!!! אי אפשר לדעת אך תוכל להיות אופטימי!!! כמובן אני לא יורד עליך !
בהצלחה !!!!

Victor Wooten

New member
סבבה

כן בגלל זה אני מתחיל שבוע הבא...אז קיצר מה אני צריך להביא לשיעור? אישור מסוים?

Superdror

New member
אתה צריך להוציא טופס ירוק

לעבור בדיקות רפואיות - על ידי רופא משפחה + רופא עיניים. עם זה אתה ניגש למשרד הרישוי לעשות תאוריה - במידה ואתה רוצה לעשות תאוריה לפני שאתה מתחיל ללמוד. במידה ואתה רוצה להתחיל בלימודים המעשיים ורק לאחר מכן לעשות תאוריה - אזי אתה הולך למשרד הרישוי ומחתים את הטופס הירוק בחותמת "כשיר לנהיגה". אגב , בשביל לעשות תאוריה יש לשלם אגרה ע"ס 115 ש"ח, אם אינני טועה. את טופס האגרה תוכל לקבל במשרד הרישוי/אצל מורי הנהיגה/באחד מבתי הספר לנהיגה . את האגרה אתה משלם בבנק הדואר.

Superdror

New member
ובקישור המצורף תמצא קצת יותר פרטים

ותשובות לשאלות נוספות.

learndriving

New member
רצית לדעת למה לקח לי שנה בדיוק

במקום כמה חודשים ודי. באמת זה תלוי בקצב ובזמן של התלמיד. בהתחלה היתה לי מאוד מוטיבציה ללמוד בשיעורי נהיגה ולקחתי 2 שיעורים כל שבוע. למדתי דרך ארוכה בגלל קלאץ והילוכים וזה גרם לי פחות מוטיבציה ואחרי כמה עשרות שיעורים המורה ואני כבר לא הסתדרנו ככ טוב מסיבות שונות שלא התייחס לי ברצינות ובזלזול.... אבדתי המוטיבציה וגיליתי שהמורה שיקר לי ומרח את השיעורים שלי...(זה הסיפור הארוך ואני לא אצטרך לפרט עליו) בקיצור כולל הפסקה, התייאשות, איבוד מוציבטיה, איבוד אמון על המורה נהיגה לשעבר.. עזבתי אותו והפסקתי לחודשיים והשגתי את המורה האחר דרך הידיד שלי שהמליץ לי עליו. המורה הנוכחי החזיר לי מוציבטיה גבוהה ונתן לי בטחון עצמי גבוהה והתאוששות. אני די מרוצה ממורה הנוכחי שלי למרות שניכשלתי בטסט ראשון אתמול. זה החוויה שלי שעברתי. בקיצור THINK POSITIVE !!!!

Victor Wooten

New member
עוד שאלה קטנה

בסדר בטסט ראשון קשה לעבור,לא קשה,תלוי במצב רוח של הטסטר כמובן ואיך נוהגים :) לפני שאני מתחיל ללמוד אני חייב טופס ירוק? כי אחותי התחילה היא בשיעור שני ואין לה טופס ירוק.. חייבים או רק שאני רוצה לגשת לטסט או תאוריה?

Superdror

New member
חייבים טופס ירוק.

ללא טופס ירוק חתום "כשיר לנהיגה" אסור להתחיל ללמוד נהיגה. אם המורה מתחיל בכל זאת ולוקח על עצמו את הסיכון הזה, בעיה שלו.

למעלה