לימודים לאימון אישי

my truth

New member
לימודים לאימון אישי

שלום, שמי ענבל אני בת 33 מסיימת אוטוטו לימודים לתואר אשון בניהול ומדעי המחשב ועוסקת בתחום המחשוב. מאז ומתמיד הרגשתי משיכה לתחום ההעצמה האישית שהתבטא בעיקר בקריאת ספרים ומוטיבציה ענקית עד שגיליתי גם בשנים האחרונות שקיים גם תחום כזה שנקרא קואצינג. הייתי מאוד רוצה לללמוד את התחום ולעסוק בו בשלב ראשון בנוסף לעבודה שלי. מעניין אותי יותר אימון אישי פרטני לא לעסקים או קבוצות. האם לדעתכם זה אפשרי לשלב כעבודה נוספת? האם אני יכולה להשתלב בתחום למרות שאני לא מגיעה מהרקע המתאים? בבחירה של בית הספר לאיזה קריטריונים אני אמורה לשים לב? האם יש לכם המלצות על ביהס מסויים? איזה תכונות צריך מאמן טוב? (מודעת לכך שיכול להיות פער בין המוטיבציה הגדולה שלי לבין הביצוע) אודה לעזרתכם, ענבל.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
אימון בשילוב עבודה אחרת

ענבל היקרה, אין "רקע מתאים" באימון. לימודי האימון אינם מתבססים על ידע קודם, יותר על ניסיון חיים. אנחנו לא ממליצים על בתי ספר בפורום כי זה מיד הופך את הפורום לזירת פרסום. בשאלות הנפוצות של הפורום יש עוד קצת מידע על בחירת בית ספר לאימון, וכן את מוזמנת לקרוא את התשובות לשאלה של יעל1311 למטה בדף הפורום. כדאי מאוד לשלב את האימון בתחילה עם עיסוק אחר. לוקח זמן לבנות בסיס לקוחות, וזה כלל לא פשוט להגיע לפרנסה בתחום האימון, יש הרבה תחרות בתחום. שילוב עם עיסוק אחר יאפשר לך להכנס לתחום באופן הדרגתי - תוכלי לאמן בתחילה רק בערבים, או באחד הבקרים ולאט לאט להרחיב לפי האפשר את העיסוק. כמו כן תגלי שלימודי האימון משפיעים על האופן בו את עושה את עבודתך ועל שאר תחומי החיים. זה עוד רווח מלימודי אימון

my truth

New member
תודה רבה

תודה רבה על התשובה. לגבי ההפניה לתשובה ליעל רוב האנשים פשוט כתבו ששלחו לה הודעה במסרים מה שכמובן אין לי אפשרות לקרוא. שוב תודה ענבל.

ordanco

New member
מחשבה טובה

שלום ענבל, כל הכבוד שמצאת משהו שאת רוצה לעשות. מענה לשאלות: א. כן זאת יכולה להיות עבודה נוספת, אני מאמן אנשים רבים ששכירים בעבודה אחת ועצמאיים בעבודה אחרת, גם באימון. ב. רקע מתאים? אין כזה דבר. בעצם אולי יש על קירות ובתמונות וגם זה שנוי במחלוקת.
ג + ד אשלח לך במסר כדי לא לעשות פרסומת או אפליה לפי נתונים. ה. מה שיש לך אז יש לך, מה שאין לך או שתרכשי במהלך הלימודים או שלא יהיה לך ודווקא זה יהיה הייחוד שלך. הייחוד שלך זה מה שיגרום ללקוחות לבחור למשל בך ולא בי. החשוב לדעתי - אם את בוחרת בכיוון (או כל כיוון) אז תהיי בו מקצוענית ולא חובבנית, גם אם זה במשרה חלקית. המלצה - לפני שאת רצה ללמוד תחווי אימון מלא מ א' ועד ת'. מה דעתך?

my truth

New member
תודה :)

נשמע לי מצויין. קבעתי פגישת הכרות לאימון כבר השבוע. :) תודה רבה על התשובה ויום נעים, ענבל.

למעלה