לימודים וסכרת

לימודים וסכרת

אהל´ן כולם, התחלתי לפני חודש קורס קייץ באונ´, ועכשיו, שכל הלחץ של הלימודים קצת מתחיל להשפיע,אני מרגיש מדי פעם תשישות. רמת הסוכר תקינה, ואני לא ממש מבין למה אני מרגיש עייפות. כל יום שעובר,יותר ויותר קשה לי להתעורר בבוקר,וגם כשאני חוזר אחרי יום לימודים,אני פשוט "טורף" ארוחות. יש למישהו מושג האם יש קשר לתשישות הזו ולסכרת? תודה מראש, סקיפיו אפריקאנוס

wazzzzz up

New member
עייפות ולימודים

לי יש סכרת מבוגרים כבר שנתיים ואני גם סטודנט, אז דבר ראשון אני גם זוכר הרבה מאוד תשישות ועייפות , אבל אני חושב שאצלך מדובר ב"סכרת הפוכה" , כלומר הגוף שלך צורך סוכר- ואני אומר לך למה 1.לא ציינת מתי העייפות ולכן אני מנחש שזה לא בתגובה לארוחה כמו אצלי. 2. אתה מדבר על התקפי ארוחות וזה סימן לדחפים רגעיים, שנובעים מחוסר דחוף. 3. הכי טוב זה שתלך לשאול רופא, כמובן, אבל טיפ קטן הוא פשוט להסדיר את התזונה- לדוגא סנדוויץ כל שלוש שעות , באופן קבוע שיהיה בהצלחה דנדן

היי ספיקיו!!!!!!!!

מה שלומך? הרבה זמן לא ראיתי אותך פה... אז ככה: לדעתי ומנסיון לימודים תמיד מעייפים, תלוי כמה זמן אתה משקיע בהם וכמה זמן אתה נשאר ער כדי ללמוד ודברים כאלה... איתי זה די דומה ואני אתן לך גם דוגמא... בדרך כלל כשאני חוזרת הביתה מהלחץ של הלימודים בבי"ס אני מרגישה עייפה ורעבה במיוחד, אבל למרבה הפלא בימי שבת אני בקושי אוכלת... יכול להיות שזה קשור ללחץ ולעייפות, שהגוף צריך אנרגיות חדשות...!

למעלה