לימודים ומתכונים ב-
אנשים

../images/Emo210.gifחחחח הרגגת אותתי יש לי פיפי ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואני קוראת את זה בקול של אביחחי אני נישפכת כפרה עליו חיים יפייים שללי

../images/Emo15.gif../images/Emo207.gifירדן ?! , כנסי !!! |:

"הבנו שיש לך חתימה חדשה כל שירשור את שולחת את זה. גם בכאלה שכתוב לא להגיב!" אני לא רוצה לפתוח על זה עוד מריבה , כן ?! , אבל אני רק רוצה להגיד לך - שאני ינצל"ש כמה פעמים שאני רוצה !!!!11 ואם אני רוצה בכל שירשור אני ישלח את זה , [למרות שכל פעם שאני מנצלש"ת , זה בגלל חתימה אחרת !!!! . ] ומה איכפת לי אם אומרים לא להגיב כן להגיבב או לא יודעעת מה !! אם אני רוצה - אני יגיייייב !!! כי גם ככה פתחו הודעה חדשה ואני לא יהרוסס שירשורים אחרים !! ואפ'חד לא יגיד לי מה לעשששות . איפפפפפפפפפ . |:

../images/Emo110.gifדי ירדני מיכל???

אל תהרסו תשרשוררר גם פה!!!!!!! מיכל לא היית צכה להעיר לההה פההההה ירדןןןןןןן אל תגיביייי כפרעליךךךךךךך לא להגיב לי אחריזה השרשור יהרס! =]

../images/Emo175.gifספיר ? ,

דבר ראשון - אל תתערבי , זה לא קשור אלייך . דבר שני - לא הרסתי ת'שירשור ! דבר שלישי - אמרתי לה את מה שיש לי להגיד - בצורה הכי יפה . אני לא רוצה לפתוח על זה מריבה , כן ?! פשוט זה עיצבן אותתתי !!! =\

../images/Emo110.gifמיכל כנסיייי

דבר ראשוןן אני יתערבתי בגלל שכול פעם את אומרת לה שהיא כותבתת חתימה חדשה ואף פעם אני לא ראתיי איפה היא כתבה את זה בשרשור הזה שאמרת לה??????אני לא רואה! וחוצמיזהההההה אז מה גם את יתערבתת שרבנו עםםם סתתוניתת אני פה יתערבתי כי לא הבנתי למה אמרת לה כי אני לא רואה שהיא רשמה! דבר שני לא אמרתי שהרסת אמרתיי רק שאל תהרססווו גם פעעע תשרשוררררררררררר!!!!!!!!!!!! דבר שלישיי גלשי מהעניןןןןן!

../images/Emo175.gifספפפפפפפפפיר ? , =\\

אוווווופ את לא מבינה !!! עדיף שלא היית מתערבת וזההההו אוחחחח . ||: המשפט הזה >> "הבנו שיש לך חתימה חדשה כל שירשור את שולחת את זה. גם בכאלה שכתוב לא להגיב!" זה לא אני רשמממתי לירדדן !!!!!!!!! זאת ירדדן רשששששמה לי !! ומה שמודגגגגש אז את זה אני רשממממתי !! וכשרבת עם סיתוונית - אז לא התערבבבתי ! פשוט אמרתי לך שזה לא יפפה להגיד ככה ! כי היא יכולה להגיב כמה שהיא רוצה !! גלשי את מהעניין ! כי את לא קשורה ! ואני לא רוצה להעליב או שיהיה פה עוד ריבב !! |: פשוט זה מעצבבן אותי שאת עכשיו מתערבבת בלי להביןן כלווווום !!! אווווווווווח . =\\\\

../images/Emo110.gif אה מיכל כנסי!

סורייי לא חשבתי שיתתכוונת לירדןן חשבתי שאת אמרת לה את זה!!!!!!!! אבל בכול מקרה לא הייתתם צכים לעשות את זה ברשור זהה יכלת להגידדד לה באסייי או משו לא כול שרשור חיב איזה ריב אחדדדדדד!!!!!!!!זה מה שרציתייי להגיד! ובקשר לסתתונית עזביייי וגם את אל תתערבי כי זה מגיע לה! ויתערבתי כייי אני רוצהההה שיפסיקווו כבר הריביים האלה אוף זה נמאסססססססססססס טוב בכול מקהר מיכל חשבתייי שדיברת לירדןןןן טוב לא משנהההה עזבי את זה.....

../images/Emo175.gifזה לא ריב !

זה ויכוח . ולא נראלי שיש לי ת'אי סי שלה .. ואמרתי לך - לא התערבתי במריבה שלך ושל סיתוונית !!! פשוט עיצבן אותי איך שהתייחסתן אלייה ! כי היא בכלל לא שירשרה אליכן ! היא שירשרה אל שירה , ואתן יצאתן עלייה ! |: ואין פה מה להפסיק !! כי שוב פעם - זה לא מריבהה !!! ופשוט לא היית צריכה להתערב . נקודה . וזה לא - "לא משנה" , את צריכה להפסיק להתערב בכל דבר שלא קשור אלייך . ולא , אני לא יעזוב את זה ! אני רוצה להבהיר לירדן שאני לא הופכת את הפורום , ורושמת בכל מקום נצל"ש ! |:

../images/Emo110.gifמיכל????

בסדר לא אמרתי אבל למה פהה דווקאאאאאא??????????? כי בסוףףף אתם תריבו את והיאיא ולמה פה בפורום??את רוצה תשיגי תאיסי שלהה! ואני התערבתייי בגללל שלא רציתי שיהיה בלאגן שוב בשרשור=\\ אני גם לא רציתייבכוונה ליתערב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo175.gifאבלל הנה ! עכשיו יש בלאגגגן בשירשור !

וככה פה ! טוב ?! , מה את רוצה שאני "יריב" בשירשור נעוווווץ או לא יודעת מה ?! |: " ואני התערבתייי בגללל שלא רציתי שיהיה בלאגן שוב בשרשור=\\ אני גם לא רציתייבכוונה ליתערב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! " אז למה התערבת ?!!?!?!?!!?!?!?! =\\ את שמה לב מה את אומררררת ?! , מצד אחד את אומרת שאת התערבת , מצד שני את אומרת שאת לא רצית להתערב ! - תחליטי - בעצם אינמה להחליט פה ! את ה ת ע ר ב ת כבר .

../images/Emo110.gifאבל את לא מבינה מיכללל

אני אומרת לך שאני לא רוצה ליתערבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב אבללללללללל היתיי חיבתת בשבילל שלא תתהרסווו תשרשור אז אמרתיי לכםם םאל תריבו פהה עכשיו הבנת?????????????????????????????????????????בגללל זה אני יגבתייי לכם!

../images/Emo175.gifגם ככה הוא הרוווווס !!

ודי ספפפיר !!!1 עזבבבבי ! זה ביני לבים ירדדדן ! תפסיקי להתערב ! אל תגיבי .

../images/Emo175.gifאני לא יודעת מה איתך , אבל ...

דיברתי יפה ! פשוט אם אני רוצה >> אני ינצל"ש איפה שבא לי וכמה שבא לי , כי אני ?! , שומרת פה הכי טוב על החוקים ! אני יודעת איפה לנצל"ש ואיפה לא , אני יודעת איך משרשרים נכון , אני יודעת אם מתאים לפתוח הודעה חדשה או לא , אני יודעת !!! ובלי להשוויץ או מש'ו , כן ?! ואפ'חד לא יגיד לי מה לעשות - כי אני יודעת !!!

../images/Emo110.gifמיכל???????????????

למהההה איפה היא כתבההההה עוד פעם??? אני לא רואהההההה ואלל תהרסו גם תשרשורר הזההההההההההה!!!!!!!!!!!!

../images/Emo15.gif../images/Emo207.gifדילב ? ,כנסי שנייה . ../images/Emo9.gif

לא רציתי להגיב לך בשירשור של ההוא מהפורום של האלופה ... אבל אמרנו שלא נגיב יותר לשירשורים כאלה , לא ? , כאילו אם מישהו רוצה אז הוא יכול לנצל"ש שם , אבל לא להגיד "לא להגיב" או מש'ו בסגנון ... ! :][:

../images/Emo210.gifכנסי י'שמנננה.

פחדתי שבכל זאת מישי תגיב שכחתי שלא רושמים יותר "לא להגיב"
אבל עדיף לנצלש לתפוז כי שרואים הודעה כל כך ארוכה שהכותרת שלה זה "בואו הצטרפו לפורום הזה והזה" לדוגמא זה מכוער:\ חח לא יודעת.. אווווח חייבים כבר מנהלת דחוף שיהיה מסודר :\

למעלה