הבעיה בתואר הזה -אפילו אם הוא ברמהלימודים בשנקר
אני מתכנן ללמוד בפקולטה לעיצוב בשנקר במגמת "עיצוב מבנה וסביבה" אם מישהו מכם לומד שם ויכול לתת לי חוות דעת אישית לגבי הלימודים שם ואיך הם מבחינת רמה והשתלבות בעתיד במקצוע שכן זה לא תואר אדריכל אלא רק תואר מעצב.. בתודה.
אז אם אין לי זכות חתימה על בנייניםהבעיה בתואר הזה -אפילו אם הוא ברמה
טובה היא שאין לך זכות חתימה על בנינים בניגוד לאדריכל ואתה לא יכול אפילו להגיש תוכניות בעיריה וזה קריטריון משמעותי מאוד,בכל מקרה אישית לא הייתי רוצה ללמוד 4 שנים ולהשקיע את כל המאמץ הזה ולבסוף עם עתיד לא ברור בשוק קשה גם כך ,הצעה אישית -לשפר ציונים אם צריך וללמוד לתואר מלא של אדריכלות אפילו אם יקח עוד זמן ,בהצלחה!
האסמכתא המקצועית שמקבלים היאאז אם אין לי זכות חתימה על בניינים
זאת אומרת שכל התואר הזה לא שווה כלום? קצת נראה לי תמוהה שאם לומדים שם 4 שנים..וזה לא ייתן לי שום אסמכתא מקצועית שאיתה אני אוכל להשתלב בשוק העבודה? אני בעיקרון רוצה ללמוד שם כי בניגוד לאוניברסיטת תל אביב או מכללת רופין הדגש בשנקר הוא על הפן ההומני ופחות על הריאלי ..
אפשראז אם אין לי זכות חתימה על בניינים
זאת אומרת שכל התואר הזה לא שווה כלום? קצת נראה לי תמוהה שאם לומדים שם 4 שנים..וזה לא ייתן לי שום אסמכתא מקצועית שאיתה אני אוכל להשתלב בשוק העבודה? אני בעיקרון רוצה ללמוד שם כי בניגוד לאוניברסיטת תל אביב או מכללת רופין הדגש בשנקר הוא על הפן ההומני ופחות על הריאלי ..
בקצוראפשר
בסופו של התואר הוא מה שקובע, במהלך הלימודים אתה מקבל כלים לעבוד, את הלימוד האמיתי אתה חווה ועובר במהלך העבודה. כדאי להשקיע בשיפור ציונים ועוד שנת לימוד אחת אבל א"כ זה ישתלם מכל הבחינות. חבל ללמוד 4 שנים ובסוף זה לא שווה יותר מדי על פני 5 שנים שכל הדלתות פתוחות בפניך, במידה ויש לך את הכשרון והיכולת להביע את עצמך בתחום.
ודה על הטיפים.בקצור
רק ארכיטקטורה כתואר מוכר ולא פחות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.