לימודים בקנדה
שלום,
תקשיבו אני כבר שנה מתכנן ללמוד בקנדה באוניברסיטה ויש לי כמה דברים לבחירה:
1. משחק(שחקן סרטים/סדרות) ובמאי קולנוע (העדיפות הראשונה זה שניהם)
2.תקשורת
3.מחשבים - המקצוע שאני עושה בגרות בבית ספר אבל קצת יצא בעיה אני יסביר למי שמעוניין.
4.מנהל עסקים
האלה מה שאני רוצה ללמוד בקנדה, אני רוצה יותר ללמוד משחק וקולנוע בגלל שאני אוהב את זה מאוד ובישראל זה בזבוז זמן ללמוד דבר כזה.
האוניברסיטאות שבחרתי הם : York & Toronto , שניהם בטורונטו כמובן.
השאלה שלי מה עדיף למקצועות שכתבתי למעלה ומה הסיכויים להתקבל עכשיו פה יש בעיה ואני מקווה שתענו לי עליה:
אני מסיים השנה תיכון עם הבגרויות האלה הסיכויים שאני יקבל אותם הם 85%
מתמטיקה - 3 יחידות בחורף + עוד 2 בקיץ
אנגלית - המטרה 5! לומד הכי טוב שאפשר ומקווה להוציא מינימום 4 עם אני לא יצליח 5.
משחקים(עיצוב בפוטושופ) - 2 יחידות, פה בעיה כי בשנתיים הראשונות בתיכון היה לי מורה אחרת שלא לימדה אותנו מספיק ואז הכיתה י"ב החליפו לנו למורה אחר טוב יותר וכדי להוציא איתו 5 יחידות צריך 3 שנים ואנחנו איתו שנה אז פה נדפקתי קצת אבל בגלל שאני טוב מאוד במחשבים אני חושב להצטרף לכיתה שאני יוכל לעמוד בקצב ולהוסיף יחידות.
אוקיי אז עם אפשר תנאי קבלה, מה שבטוח בגרות מלאה לא תהיה אבל תנו לי הצעות טובות(אפילו אוניברסיטאות מחוץ לטורונטו אבל שמתאימים למקצועות(בקנדה)
תודה, וכן אני יודע שחפרתי פה אז תגובות רציניות בבקשה.
שלום,
תקשיבו אני כבר שנה מתכנן ללמוד בקנדה באוניברסיטה ויש לי כמה דברים לבחירה:
1. משחק(שחקן סרטים/סדרות) ובמאי קולנוע (העדיפות הראשונה זה שניהם)
2.תקשורת
3.מחשבים - המקצוע שאני עושה בגרות בבית ספר אבל קצת יצא בעיה אני יסביר למי שמעוניין.
4.מנהל עסקים
האלה מה שאני רוצה ללמוד בקנדה, אני רוצה יותר ללמוד משחק וקולנוע בגלל שאני אוהב את זה מאוד ובישראל זה בזבוז זמן ללמוד דבר כזה.
האוניברסיטאות שבחרתי הם : York & Toronto , שניהם בטורונטו כמובן.
השאלה שלי מה עדיף למקצועות שכתבתי למעלה ומה הסיכויים להתקבל עכשיו פה יש בעיה ואני מקווה שתענו לי עליה:
אני מסיים השנה תיכון עם הבגרויות האלה הסיכויים שאני יקבל אותם הם 85%
מתמטיקה - 3 יחידות בחורף + עוד 2 בקיץ
אנגלית - המטרה 5! לומד הכי טוב שאפשר ומקווה להוציא מינימום 4 עם אני לא יצליח 5.
משחקים(עיצוב בפוטושופ) - 2 יחידות, פה בעיה כי בשנתיים הראשונות בתיכון היה לי מורה אחרת שלא לימדה אותנו מספיק ואז הכיתה י"ב החליפו לנו למורה אחר טוב יותר וכדי להוציא איתו 5 יחידות צריך 3 שנים ואנחנו איתו שנה אז פה נדפקתי קצת אבל בגלל שאני טוב מאוד במחשבים אני חושב להצטרף לכיתה שאני יוכל לעמוד בקצב ולהוסיף יחידות.
אוקיי אז עם אפשר תנאי קבלה, מה שבטוח בגרות מלאה לא תהיה אבל תנו לי הצעות טובות(אפילו אוניברסיטאות מחוץ לטורונטו אבל שמתאימים למקצועות(בקנדה)
תודה, וכן אני יודע שחפרתי פה אז תגובות רציניות בבקשה.