לימודים בפינלנד

Annafine

New member
לימודים בפינלנד

היי לאחרונה אני מתעניינת בלימודים בפינלנד, בתחום הביולוגיה, האם מישהו מכיר? שמע? שיכול לעזור? מאיפה מתחילים וכו?...

תודה,
אלה

Philip Jr

New member
א. אולי כדאי לספר איזה..

וב. נורווגיה זה לא פינלנד, כמו שישראל זה לא מצרים..

estee from ynet

New member
I know that Norway is not Finland

I mentioned Norway just in case she would like to consider another option nearby.

I am now killing time at the Health Sciences Library at Sunnybrook, where the Internet is terribly slow. I’ll look for the information when I get home and post it then.

Philip Jr

New member
ראיין אותי מישהו פיני שלשום

והיה לי פעם נוקיה 3010 שנורא אהבתי.. אבל מעבר לזה אני לא מכיר את פינלנד או הלימודים בה.
&nbsp
אבל.. מתחילים לחקור לגבי לימודים בפינלנד כמו שמתחילים בכל מקום אחר.. חפשי את המוסדות המובילים בפינלנד, ובדקי אילו תוכניות הם מציעים בתחום הביולוגיה או תחומים משיקים לביולוגיה. בימינו, למחלקות יש אתרים מצוינים עם כל המידע על תנאי קבלה, עלויות.. ואם יש לך אזרחות אירופית אז את בכלל כנראה מסודרת. אם לא עשית משהו מזה, אני מתחיל שתתחילי מקצת מחקר עצמאי!

possum2

New member
אאל״ט, דוקטורט בביולוגיה בפינלנד נוטה להיות ארוך מאד

דיברתי על זה לפני כמה שנים עם קולגה פינית שעשתה באותה תקופה דוקטורט באונוברסיטת Turku. אם זכרוני אינו מטעה אותי, הדרישה שם לסיום הדוקטורט היתה של לפחות ארבעה-חמישה פרסומים בג׳ורנאלים מובילים כמחבר ראשון, ודוקטורט בביולוגיה נמשך שם אז כשמונה שנים בממוצע. חשוב לציין כמובן שזה מידע שעבר כמה שנים של דגירה אצלי, וסביר להניח שלפחות סבב אחד של טלפון שבור עם אפרכסת אחת עם מבטא פיני ואפרכסת שנייה עם מבטא ישראלי כבד, מסעדת רחוב ברומא וכמה כוסות יין, אז שווה לוודא שמה שכתבתי כאן שריר.

estee from ynet

New member
Norway

At the Norwegian University of Life Sciences it took one of my contacts four years to get a PhD in Molecular Microbiology. That person went on to do a post doc with a Nobel prize winner.

Philip Jr

New member
אנקדוטות

לכאן או לכאן, זה בעייתי. זה נחמד מאד שלמכר שלך לקח 4 שנים, ושהוא או היא הגיעו לפוסטדוק עם חוקר בכיר מאד וזוכה פרס נובל, אבל מי יודע האם זה מקרה מייצג. אני די בטוח שלא.. ואני ממליץ לפותחי השרשורים שלנו לא להסתמך יותר מדי על אנקדוטות כאלו.

estee from ynet

New member
They show what is possible

Whether they are positive or negative, they cannot be dismissed.

As a personal example: My former lawyer graduated from a mediocre university, he was a mediocre law student, and he went on to become a leading high profile lawyer listed as distinguished on the Lexis Nexus Martindale-Hubbell peer review. He and his moronic law clerk destroyed my case, my health, my access to medical care, to compensation, and to justice. And I was a special client who he claimed to like...

Other leading lawyers want me to report him. But even though I haven't yet, he knows what I am capable of, and he is petrified of what I would do. He knows that I do not intend to let him do to others what he has done to me...

Philip Jr

New member
אנא הימנעי מלהיכנס לדברים האלו

זה לא מתאים לנושא הפורום או השרשור, אז בואי נעצור את הדיון בזה.

למעלה