לימודים בניו יורק

orel04

New member
לימודים בניו יורק

שלום רב, רציתי לדעת אם ישנם קורסים ואילו,שנמשכים בערך כשנה-שמהווים אח"כ כמקוצע שרכשת-ושתוכל למצוא איתם עבודה בהמשך בניו יורק-בעזרת הקורס הזה? ומהם העלויות?האם ישנה גם אפשרות של לינה?אם לא איפה הכי מוזל?אם אפשר דרך קורסים כאלה להוציא אישור עבודה-מה בדיוק התהליך?ומהם תנאי הקבלה-אם יש כאלה? כי הרי לימודים לתואר ראשון -עלותם נורא יקרה וכו'.....

berlinale

New member
יש אבל לא

אם אין לך אישור עבודה, ואם קיבלת אשרה כסטודנט, זה קשה מאוד להמירה לאשרת עבודה. ברור שיש לאמריקנים קורסים למיני מקצועות שונים ומשונים ואינם מהווים תואר ראשון, אבל זה עדיין לא יפתור לך את בעיית אישורי העבודה. (ואגב, לזרים הקורסים האלה לאו דווקא זולים) חוץ מזה, למה לגרד את אוזן ימין עם יד שמאל? אם מה שאתה רוצה זה להגר לארה"ב, לך לפורום "עוברים לארה"ב" או לקונסוליה האמריקנית וברר מה האפשרויות העומדות בפניך. אם אתה בכלל לא מעוניין בלימודים או במקצוע מסוים, למה ללמוד אותו רק לשם הגירה? אבל אם כבר מקצוע לשם הגירה, קיימת שמועה עקשנית שקיים חוסר באחיות בארה"ב. אז אם אתה רוצה (ויכול!) ללמוד סיעוד - פה או בארה"ב, ולהיות אח מוסמך, ואז יש סיכוי שתקבל אשרת עבודה/הגירה מתוקף הצורך באחיות. עם זאת, לא הייתי בונה את החיים שלי ולומדת משהו כמו סיעוד רק על בסיס זה שיכול להיות שבעוד כמה שנים - כשאסיים את לימודי - אולי יהיה צורך במדינה מסוימת ואולי יתנו לי אישור עבודה.

למעלה