לימודים ביושלים

מצב
הנושא נעול.
לימודים ביושלים

לימודים ביושלים
היי לכולם.... אני כבר דיי מיואשת! אני משתחררת עוד חודשיים והחלטתי שאני אתחיל ללמוד השנה (אוקטובר), אבל....אין לי מושג לאיפה ללכת, מה לעשות..........!!! אני רוצה ללמוד "אדריכלות ועיצוב פנים" אבל לא מצאתי על זה הסברים או אונברסיטאות/ מכללות שמלמדות את זה בירושלים.... אם מישהו מכיר / או אם יש למישהו רעיון, אתר, הסבר, מ-ש-ה-ו.... מוזמן להגיב..... תודה

gerson1

New member
נסי אוניברסיטה פתוחה בירושלים

לימודים ביושלים
היי לכולם.... אני כבר דיי מיואשת! אני משתחררת עוד חודשיים והחלטתי שאני אתחיל ללמוד השנה (אוקטובר), אבל....אין לי מושג לאיפה ללכת, מה לעשות..........!!! אני רוצה ללמוד "אדריכלות ועיצוב פנים" אבל לא מצאתי על זה הסברים או אונברסיטאות/ מכללות שמלמדות את זה בירושלים.... אם מישהו מכיר / או אם יש למישהו רעיון, אתר, הסבר, מ-ש-ה-ו.... מוזמן להגיב..... תודה
נסי אוניברסיטה פתוחה בירושלים
שלוחת גבעת רם אורט ירושלים-קרירה וכד'

KaNiJa

New member
לפי הסקר שאני עורך בימים אלה...

עוד שאלה...
ת-ו-ד-ה...אהה ועוד משהו, אתם יודעים אם צריך לעשות בשביל זה פסיכומטרי (ואם כן כמה צריך...)
הנדסאי אדריכלות ועיצוב פנים במכללות: ציון חיובי ב-3 יח"ל מתמטיקה, 3 יח"ל אנגלית, 2 יח"ל סה"כ במקצועות עברית (לשון, הבעה, ספרות...) ברוב המקומות עוברים קודם ראיון אישי + תיק עבודות (תיק עבודות משתנה ברמתו ממקום למקום) תואר ראשון יש ב-6 מוסדות אקדמאיים בארץ: בצלאל, טכניון, אונ' ת"א, טכנולוגי חולון, ויצ"ו חיפה ואריאל. צריך בגרות מלאה: 4 יח"ל אנגלית, 3 יח"ל מתמטיקה (4 בת"א) צריך גם פסיכומטרי, הציון המשולב משתנה בין המוסדות. בחינות מיון והתאמה + ראיון אישי + תיק עבודות. אלה דרישות עקרוניות ויש יוצאים מן הכלל וכדאי לבדוק באופן פרטני.

steve2

New member
שכחת את המכללה למנהל.

הנדסאי אדריכלות ועיצוב פנים במכללות: ציון חיובי ב-3 יח"ל מתמטיקה, 3 יח"ל אנגלית, 2 יח"ל סה"כ במקצועות עברית (לשון, הבעה, ספרות...) ברוב המקומות עוברים קודם ראיון אישי + תיק עבודות (תיק עבודות משתנה ברמתו ממקום למקום) תואר ראשון יש ב-6 מוסדות אקדמאיים בארץ: בצלאל, טכניון, אונ' ת"א, טכנולוגי חולון, ויצ"ו חיפה ואריאל. צריך בגרות מלאה: 4 יח"ל אנגלית, 3 יח"ל מתמטיקה (4 בת"א) צריך גם פסיכומטרי, הציון המשולב משתנה בין המוסדות. בחינות מיון והתאמה + ראיון אישי + תיק עבודות. אלה דרישות עקרוניות ויש יוצאים מן הכלל וכדאי לבדוק באופן פרטני.
שכחת את המכללה למנהל.
המכללה נותנת תואר ראשון B.design לאדריכלות פנים.

KaNiJa

New member
לא ידעתי... שכחתי לציין שגם בחולון

שכחת את המכללה למנהל.
המכללה נותנת תואר ראשון B.design לאדריכלות פנים.
זה B.design ולא B.Arch. בויצ"ו זה B.Arch.Ed משולב הוראה.

KaNiJa

New member
ויותר חשוב - שכחתי לציין שבחולון זה

זה B.design ולא B.Arch. בויצ"ו זה B.Arch.Ed משולב הוראה.
ויותר חשוב - שכחתי לציין שבחולון זה
תואר בעיצוב פנים בלבד ולא 'אדריכלות ועיצוב פנים'

אוףףףףף

אוףףףףף
אוףףף אני חושבת שאני בחיים לא אצליח לבחור איפה ללמוד....או להצליח להכנס לזה... אני יודעת שאני קצת משגעת אתכם בשאלות, אבל כמו שאתם מבינים- אין לי ממש את מי לשאול.... איך אני אמורה לעשות תיק עבודות?.....מה צריך להיות בו? הרי אין לי שום ניסיון בתחום... שוב תודה לכל מי שיעזור!!!

steve2

New member
את יכולה לעשות מכינה ולבנות לעצמך

אוףףףףף
אוףףף אני חושבת שאני בחיים לא אצליח לבחור איפה ללמוד....או להצליח להכנס לזה... אני יודעת שאני קצת משגעת אתכם בשאלות, אבל כמו שאתם מבינים- אין לי ממש את מי לשאול.... איך אני אמורה לעשות תיק עבודות?.....מה צריך להיות בו? הרי אין לי שום ניסיון בתחום... שוב תודה לכל מי שיעזור!!!
את יכולה לעשות מכינה ולבנות לעצמך
תיק עבודות.

KaNiJa

New member
אל תיבהלי מהתיק עבודות.

אוףףףףף
אל תיבהלי מהתיק עבודות.
גם אני בהתחלה חשבתי שזה משהו מסובך... אבל זה לא כזה סיפור. אני בדקתי בעיקר במכללות, ובתיק עבודות את יכולה להכניס כל דבר יצירתי שעשית (ציורים, פסלים, שירים, בגד שסרגת...). התיק עבודות נועד סה"כ לבדוק אם יש לך ראיה מרחבית, יכולות ביטוי של תלת-מימדית ואור וצל. אם אין לך את הדברים האלה, אז תצטרכי לעבור מכינה לפני תחילת הלימודים כדי ללמוד לבטא אותם. בחלק מהמקומות בנוסף לתיק עבודות, או במקומם, נותנים לך משימות ספציפיות לבחור מהם. אבל שוב, צריך לבדוק בכל מקום למה בדיוק הם מצפים.

אדריכ

New member
למיטב ידיעתי

עוד שאלה...
ת-ו-ד-ה...אהה ועוד משהו, אתם יודעים אם צריך לעשות בשביל זה פסיכומטרי (ואם כן כמה צריך...)
למיטב ידיעתי
בבצלאל לא דורשים פסיכומטרי וגם לא תיק עבודות "רק" מבחן מעשי ויום ראיונות הכולל שניים -שלושה ראיונות בהצלחה לך ואם יורשה לי להוסיף... אם את מתכוונת ללמוד את המקצוע הזה אני ממליצה לך בחום לחכות קצת. לעבוד, לטייל לנשום קצת אויר אחרי הצבא ורק אז להתחיל. אלו לימודים לא פשוטים, מאד תובעניים ומאד ארוכים. בכל מקרה, בהצלחה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה