לימודים בטכניון

מצב
הנושא נעול.

tal1985

New member
לימודים בטכניון

לימודים בטכניון
האם מישהו יודע מה הן הדרישות המקובלות על מנת להתקבל ללימודי תואר ראשון באדריכלות בטכניון מבחינת מקצועות בגרות (יש לי 4 יחידות מתמטיקה עם ציון 100 ואנגלית ברמה גבוהה אך לא למדתי מקצועות ריאלים אחרים- למדתי אומנות 5 יחידות גרפיקה 5 יחידות וביולוגיה 3 יחידות) פסיכומטרי עוד לא עשיתי (כמה בערך צריך?) שאלה נוספת: כמה דגש שמים על עיצוב פנים במסגרת התואר? תודה

KaNiJa

New member
תנאי הקבלה שאני יודע עליהם:

לימודים בטכניון
האם מישהו יודע מה הן הדרישות המקובלות על מנת להתקבל ללימודי תואר ראשון באדריכלות בטכניון מבחינת מקצועות בגרות (יש לי 4 יחידות מתמטיקה עם ציון 100 ואנגלית ברמה גבוהה אך לא למדתי מקצועות ריאלים אחרים- למדתי אומנות 5 יחידות גרפיקה 5 יחידות וביולוגיה 3 יחידות) פסיכומטרי עוד לא עשיתי (כמה בערך צריך?) שאלה נוספת: כמה דגש שמים על עיצוב פנים במסגרת התואר? תודה
תנאי הקבלה שאני יודע עליהם:
תנאי קבלה לתואר ראשון בטכניון: בגרות מלאה (אנגלית 4 יח"ל, מתמטיקה 3 יח"ל) או - תעודה שוות ערך לבגרות או - ציוני בחינות הכניסה הטכניוניות. + ציון פסיכומטרי. + ציון סכם 78-80. + מבחן מיון אבל תכנס לאתר שלהם או תרים אליהם טלפון - הכי טוב.

PILPIL

New member
לגבי לימודי עיצוב פנים

לימודים בטכניון
לגבי לימודי עיצוב פנים
יש קורס "מבוא לעיצוב פנים וריהוט" שהוא חובה. מלבד זאת יש כמה קורסי המשך. אין דגש ספציפי על נושאי עיצוב פנים כי זה אמור לשרת את הכלל (כלומר, את הפרוייקט בכללותו) ולא כמשהו בפני עצמו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה