לימודים בטורקיה

magihawk

New member
לימודים בטורקיה

שלום, תהיתי אם יש כאן ישראלים שלומדים/גרים בטורקיה. לאחרונה נפתח פרויקט חילופי סטודנטים אצלנו, ואני אשמח לקצת מידע... תודה!

Ludwig

New member
לא מדויק...

חלקו המזרחי ובעצם רובו של המזרח-התיכון נמצא באסיה. רוב טורקיה (למעט חלק קטן מאיסטנבול מערבה) נמצא באסיה, כך גם ישראל למשל (לפחות מבחינת החלוקה הגאוגרפית המקובלת, לא בהכרח מבחינה גאולוגית). לא ידוע לי על פורום נפרד של "ישראלים במזרח-התיכון", אבל הפורום "ישראלים באסיה" אכן מתמקד במזרח אסיה ובדרום אסיה. לא נתקלתי כאן באנשים המתגוררים במרכז אסיה או במערבה (למעט בישראל). אפשר אולי לנסות להתעניין בפורום "ישראלים בחו"ל" או בפורום "ישראלים באירופה", כי טורקיה שייכת גם קצת לאירופה.

Ludwig

New member
נסה בפורום "בלשנות ושפות עולם"...

יש שם כמה עם מקורות בטורקיה או עם קשר תרבותי לטורקיה

תרצו או לא תרצו

תורכיה נחשבת כמזה"ת , על פי ההגדרה שלכם גם עיראק , גם ערב הסעודית , על פי קווי הרוחב , הן אסיה !! אז לפני שאתם פותחים תפה תפתחו מפה !! ולא , אני לא טרול !

magihawk

New member
המזה"ת אינו יבשת....

וכמו שנאמר כאן, אין "ישראלים במזה"ת". טורקיה נחשבת חלקה באסיה וחקלה באירופה, למרות שלרוב הטורקים מעדיפים להחשב אירופאים, ואכן, רשמתי הודעות גם ב"ישראלים בחו"ל" ו"לומדים בחו"ל"... אבל להגיד שטורקיה היא במזה"ת ולא באסיה זה כמו להגיד שניו יורק היא לא בצפון אמריקה, היא בארצות הברית...

Ludwig

New member
מפה מדינית של אסיה

שים לב למדינות שבמערב אסיה (כולל טורקיה)...

למעלה