לימודים בחו"ל

DanahNY

New member
לימודים בחו"ל

אני מעוניינת ללמוד בארה"ב(גרה בניו יורק כשנה). ורוצה לדעת אם מישהו יודע מה נדרש מתלמידים ישראלים מבחינת הויזה למשל ודברים נוספים שחובה להצטייד בהם (ללא קשר כרגע למקצוע הלימוד). במידה ויש צורך לשנות סטטוס בויזה לסטודנט, מה התהליך? אם מישהו יודע ויכול להמליץ או לעזור, בבקשה תכתבו ל[email protected] .. ודרך אגב, אני גם מחפשת עבודה אז אם למישהו יש הצעות בתחום המלצרות, בייביסיטר או משרד אני פנויה! בתודה, דנה

i u

New member
דנה לפי מה שאני זוכרת

כדי להוציא ויזת סטודמט את חייבת לחזור לארץ ולעשות את זה משם. הסיכוי להוציא את זה פה נמוך מאוד. הכי טוב זה פשוט לדבר עם האוניברסיטה שאת רוצה ללמוד בה. הם יגידו לך בדיוק מה דרוש. אחרי 9/11 הוקים לגביי סטודנטים זרים פה ממש נעשו קשים. הם ממש יושבים לך בצוואר ובודקים כל צעד שאת עושה. לגבי טפסים שאת צריכה לאוניברסיטה, שוב זה תלוי איפה את לומדת. לכל אוניברסיטה חוקים משלה. זה גם תלוי מתי סיימת תיכון. אני למשל רק הראיתי תעודת בגרות ולא הייתי צריכה לעשות את מבחן הטופל. זה מאוד שונה ממקום למקום. דבר אחד בטוח - העסק מאוד יקר
הלימודים פה דיי יקרים, אלא אם כן את תושבת המדינה. מקווה שעזרתי, ואם את צריכה עוד פרטים, אשמח לעזור.

למעלה